Home / Ličnosti / PREKO GRANE NEMA VIŠE POSLA ZA SRPSKE FOLKERE: Estrada za Novu godinu pjeva u Beogradu, a evo ko će za NOĆ uzeti 40.000 €

PREKO GRANE NEMA VIŠE POSLA ZA SRPSKE FOLKERE: Estrada za Novu godinu pjeva u Beogradu, a evo ko će za NOĆ uzeti 40.000 €

Najpopularniji pevači nastupiće u srpskoj prestonici za doček Nove godine. Navodno u inostranstvu nema toliko posla, a ni novca.

Najveće muzičke zvijezde pjevaće u Beogradu za doček, jer u inostranstvu nisu uspjeli da se pogode za honorare koje su nekad uzimali.

 

Jelena Karleuša, Aca Lukas, Marija Šerifović i Aco Pejović uspjeli su da izvuku najveće honorare, pa će za veče zaraditi između 30.000 i 40.000 eura!

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Radiša Trajković Đani, Seka Aleksić i Ana Bekuta uspjeli su da se dogovore da za jednu noć zarade 25.000 eura, dok će Dara Bubamara, poput svojih mlađih kolegnica Katarine Grujić i Milice Pavlović pjevati za 15. 000 eura.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Poznati estradni menadžer Bane Obradović koji je organizovao koncerte Pejoviću,Mariji Šerifović, Ani Bekuti i mnogim zvezdama, kaže da su se sva velika imena sjatila u prestonicu, jer “preko grane” više nema posla kao ranije.

 

“Opao je posao u inostranstvu. Nekada su pjevači tamo imali četiri dana nedeljno, a sada se radi samo subotom. Došlo je do smjene generacija. Vratili su se u Srbiju oni koji su slušali naše izvođače, a sada tamo izlaze njihova djeca, koja radije idu na žurke gde muziku pušta di-džej”, objašnjava Obradović.

Mnogi menadžeri pjevača sa naše estrade kažu da je Beograd postao epicentar provoda i da su se zato mnogi odlučili da novogodišnju noć rade upravo u Srbiji.

 

“Mnogo Bugara, Slovenaca i Hrvata dolazi ovdje da se provede”, kaže menadžer Saša Obradović.

 

Podsjetimo, ispred Doma Narodne skuštine, Beograđani, a i njegovi gosti, besplatno će moći da slušaju Harisa Džinovića, Sašu Kovačevića i Bajagu.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Kurir.rs/Informer/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)