Home / After Work / Na Instagramu od Severine došlo do nagle promjene

Na Instagramu od Severine došlo do nagle promjene

Posljednjih dana pišu da se Severina i Igor Kojić navodno razvode. Pjevačica se na Instagramu trudi pokazati da ona nije zabrinuta .

Severinini pratioci mogli su primijetiti da je ona u posljednje vrijeme aktivnija nego inače na toj društvenoj mreži te da skoro svakodnevno nešto objavljuje. U posljednjih sedam dana Severina je imala čak osam objava, i to su sve bile privatne fotografije i snimci, za razliku od proteklih mjesec, kad je objavljivala uglavnom snimke vezane uz novi album ili poslovna snimanja, i to nešto rjeđe.

Posljednje što je objavila je selfi u opuštenom izdanju – širokoj bijeloj košulji te s prirodnim makeupom.

 

– Oko moje sanjivo – napisala je u opisu fotografije te otkrila da je fotografija nastala na jednom snimanju povezanom s njenim novim albumom koji bi uskoro trebao izaći.

Prije toga je objavljivala nekoliko fotografija i snimaka s njihove afričke svadbene ceremonije, koje je skrivala čak dvije godine.

Inače, priče o razvodu počele su nakon što se Severina nije pojavila na koncertu svog svekra Dragana Kojića Kebe u Beogradu, a srbijanski “Kurir” je nakon toga napisao da se Severina posvađala s Igorom na pola puta za Beograd te se vratila u Zagreb. Ona je nakon toga objavila njihov zajednički selfi te napisala da “nema problema”.

Za te navodne “probleme”, srbijanski mediji našli su i jednog krivca, i to suprugu Željka Joksimovića, voditeljicu Jovanu, koja Severini navodno nije draga zbog toga što je u svojoj emisiji jednu gošću ispitivala o tome kakva je Severinina majka.

Poslovnidnevnik.ba

 

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)