Home / Vijesti / BiH / HRVATSKI MEDIJI BRUJE, MAMIĆ IZ BiH POBJEGAO U EMIRATE: Po njega u Mostar došao brat sa privatnim avionom, evo gdje se Zdravko sada nalazi…

HRVATSKI MEDIJI BRUJE, MAMIĆ IZ BiH POBJEGAO U EMIRATE: Po njega u Mostar došao brat sa privatnim avionom, evo gdje se Zdravko sada nalazi…

Kako saznaje “Dnevnik.ba”, po njega je danas došao brat Zoran Mamić i zajedno su otišli u UAE.

Zdravko Mamić pobjegao je iz Međugorja u Ujedinjene Arapske Emirate nakon što je čuo da bi ga BiH mogla izručiti Hrvatskoj, potvrdio je za “Dnevnik.ba” izvor blizak porodici Mamić.

Kako saznaje “Dnevnik.ba”, po njega je danas došao brat Zoran Mamić i zajedno su otišli u UAE.

Podsjetimo, Mamić je dan prije presude na Županijskom sudu u Osijeku došao u BiH kako bi izbjegao zatvorsku kaznu, a od tada je uglavnom boravio u međugorskom hotelu “Villa Regina”.

Iako su se pojavile informacije da se priprema Mamićev bijeg iz BiH, bjegunac pred hrvatskim pravosuđem ostao je u Bosni i Hercegovini, tvrdi Bljesak.

-Zdravko Mamić ostao je u Bosni i Hercegovini iako se nad mostarskom zračnom lukom digla prašina zbog dolaska privatnog zrakoplova i Mamićeva odvjetnika i brata Zorana. Naime, odvjetnik Dinamova dužnosnika i njegov brat Zoran stigli su u srijedu popodne u Zračnu luku Mostar gdje je sletio zrakoplov VistaJet iz Malte točno u 18 sati. Iako su se pojavile informacije da se priprema Mamićev bijeg iz BiH, bjegunac pred hrvatskim pravosuđem ostao je u Bosni i Hercegovini. Malteškim zrakoplovom otputovao je samo Zoran Mamić i to za Zagreb, navodi Bljesak.info.

SB/PD.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)