Home / Ličnosti / ZA NJENOM MAJKOM SU UZDISALI SVI U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI: A EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA ENE BEGOVIĆ!

ZA NJENOM MAJKOM SU UZDISALI SVI U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI: A EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA ENE BEGOVIĆ!

Kada je 2000. godine, jedna od najlepših i najtalentovanijih hrvatskih glumica svih vremena Ena Begović tragično stradala u saobraćajnoj nesreći, u džipu koji se survao u provaliju i odneo je u smrt, sa njom je bila i jednomesečna ćerkica Lana. Devojčica je, na sreću, preživela tragediju, a 17 godina kasnije izgleda kao ogledalo svoje prerano stradale mame.
Za razliku od Ene koja je, pošto je otkrila svoj talenat za glumu, vrlo brzo postala jedna od najvećih regionalnih zvezda, Lana očigledno više uživa u povučenijoj svakodnevici – izabrala je život daleko od očiju javnosti i posvetila se školovanju. Ona je je danas student, a osim toga što svoju okolinu osvaja šarmom i inteligencijom, nemoguće je ne primetiti da je od mame nasledila vanserijsku lepotu.

Ena je poginula 15. avgusta kada je sa suprugom Josipom Radeljakom, njegovim sinom Leom, majkom Terezom Begović i malom Lanom krenula na ručak kod porodičnih prijatelja na Braču. Automobilom je upravljao neiskusni Leo koji je promašio kuću i nastavio da vozi uskim, strmim putem između vikendica. U jednom trenutku se zakačio za kamen i razbio maglenku, zbog čega je Josip insistirao da preuzme volan.

Obojica su izašli iz automobila koji je počeo nekontrolisano da klizi unazad. Džip je završio u provaliji. Iz nesreće je sa povredama izašla Tereza, Enina majka, kao i malena Lana. Ena je, nažalost, ispala iz automobila i zadobila povrede zbog kojih se njeno telo brzo predalo.

 

Pulsonline/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)