Home / Vijesti / Gradovi / BOMBOM RAZNIJET AUTO POZNATE BEOGRADSKE VODITELJICE: Stradao njen otac…

BOMBOM RAZNIJET AUTO POZNATE BEOGRADSKE VODITELJICE: Stradao njen otac…

Prema prvim i još nepotvrđenim informacijama, bomba je aktivirana u momentu kada je Mićić prelazio ležećeg policajca.

U Ulici Vojvode Stepe na Voždovcu, u blizini Trošarine, došlo je do eksplozije automobila. Prema prvim informacijama, eksplodirao je auto u vlasništvu voditeljke “Pinka” Marijane Mićić, a u kolima je u tom trenutku bio samo njen otac, koji je prošao sa lakšim povredama.

Nebojša Mićić, otac voditeljka Marijane Mićić, povređen je u esksploziji automobila, a nevjerovatna stvar spasla ga je sigurne smrti!

Naime, prema prvim i još nepotvrđenim informacijama, bomba je aktivirana u momentu kada je Mićić prelazio ležećeg policajca.

Kako Kurir saznaje iz istrage, prvi rezultati ukazuju na to da je paklena naprava zakačila “prepreku” na putu, što je promijenilo smjer, odnosno usmjereno dejstvo eksploziva.

Eksplozija je potpuno raznijela suvozačev dio, tako da je Nebojša prošao sa lakšim povredama, odnosno zadobio je opekotine desne ruke i uha. Iako je malo vjerovatno to da je udar o ležećeg policajca aktivirao paklenu napravu, to nije sasvim isključeno, ali po svemu sudeći bomba je uključena daljinskom komandom.

SlobodnaBosna/Pd.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)