Home / Vijesti / BiH / Govedarica: Nema pregovora s režimom, dolazim na Trg Krajine!

Govedarica: Nema pregovora s režimom, dolazim na Trg Krajine!

Predsjednik SDS i kandidat za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica ponovio je večeras u izjavi BN TV da s režimom nema pregovora i da su izbori pokradeni. Dolazi na Trg Krajine gdje će se obratiti građanima Banjaluke i Republike Srpske.

“Hoću jasno da poručim građanima RS da s režimom, vođom režima i diktatorom nema pregovora. Ovi izbori su pokradeni i to narod u Republici Srpskoj zna”, kazao je Govedarica, odbacujući mogućnost bilo kakvog dogovora s režimom.

“Mene nikakve funkcije ne zanimaju. Želim da pobijedi volja naroda. Spinovi i laži režimskih medija me ne interesuju. Evidentno lažima i spinovima pokazuju da su u strahu za ono što su uradili i za ono što se nalazi u vrećama. Mene interesuje pobjeda naroda i da se utvrdi istina šta se desilo na ovim izborima. Vjerujem da sam predsjednik Republike Srpske i niko mi neće pobjedu oteti i ono što želim jeste da utvrdim istinu”, kazao je Govedarica.

Režimski mediji, Srna i RTRS, prenijeli su sinoć vijest da će Govedarica na Trg Krajine stići “ukoliko ne dobije garancije da će biti imenovan za direktora JP Putevi Srpske”.

Govedarica kaže da će danas biti u Banjaluci i da će se u 18 časova obratiti građanima Banjaluke i Republike Srpske.

“Obratiću se svom narodu koji me podržao. Kazaću im pravu istinu”, rekao je Govedarica.

(Vijesti.ba / BN TV)

Komentari

komentari

Check Also

Izvučena tijela rudara: Na nesretne radnike obrušilo se više od 50 kubnih metara zemlje

Nesreća se desila u jami rudnika koji je u vlasništvu kompamnije “Boksit” Milići. Izvučena su …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)