Home / After Work / Auto / Tesle skupljaju prašinu širom Amerike, što se događa?

Tesle skupljaju prašinu širom Amerike, što se događa?

UPRAVO kad su mnogi pomislili kako je Tesla krenula očekivanim ritmom, stižu novi problemi.

Tesla ima brojne poklonike, no postoje i oni koji ne vjeruju u uspjeh Muskove ideje, kao ni Tesle same. Postavlja se pitanje jesu li doista pronašli “skladište municije” za borbu protiv Tesle i njoj izuzetno privrženih sljedbenika. Ta grupa se zove Shorty Air Force i sada su, u vjerojatno najnezgodnije vrijeme, pronašli tisuće Tesli parkirane širom Amerike uključujući Chicago, Washington, Dallas, Las Vegas i Salt Lake City.

Po njima su ove snimke vozila dokaz kako su Teslini izvještaji o proizvodnji i prodaji lažni, a samim time i Muskova obećanja kako je kompanija na putu stvaranja profita.

The New York Times izvještava kako je grupa s dronovima bila posebno aktivna u srpnju kada su locirali na stotine Tesli prekrivenih prašinom. Teslin glasnogovornik Dave Arnold objasnio je kako su to samo logistička čvorišta za tranzit vozila.

Nakon toga Musk je polovicom rujna priznao kako nakon proizvodnog pakla imaju pakao u logistici transporta te im nedostaje kamiona za prijevoz automobila. Međutim, Guy Young je u ime asocijacije prijevoznika izjavio da je to neistina i da baš niti jedan proizvođač nema tih problema.

Analitičar Mike Ramsey je mišljenja kako u Tesli doista imaju problem s transportom vozila. Naime, nakon što su konačno podigli nakladu na oko 5000 automobila tjedno suočili su se s novim problemom, transportom vozila do kupaca. Neki drugi analitičari su pak mišljenja kako je Tesla proizvela previše primjeraka izvedbi koje nisu toliko tražene.

Nema sumnje kako se Tesla nalazi u određenim problemima. Uostalom, kompanija koja je stigla na razinu da doslovno organizira garažnu prodaju ispred tvornice zasigurno nije još dorasla velikim kompanijama. A onda je i teško vjerovati da je cjelokupna naklada rasprodana.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

RACIJA U NJEMAČKOJ -UHVAĆENI NEPRIJAVLJENI RADNICI IZ BIH I SRBIJE

Nakon opsežne akcije krajem ožujka, kada su pripadnici njemačke Carine otkrili 22 radnika iz BiH …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)