Home / Ličnosti / Sanja Kužet se bez trunke šminke pojavila na sastanku sa Popovićem, a svi su gledali u ono što je voditeljka obukla(FOTO)

Sanja Kužet se bez trunke šminke pojavila na sastanku sa Popovićem, a svi su gledali u ono što je voditeljka obukla(FOTO)

Voditeljka se na Grandu pojaila u opuštenom izdanju i prisutne iznenadila svojom pojavom.

Voditeljka Sanja Kužet važi za jednu od najlepših i najstilizovanijih javnih ličnosti, ali se lepa brineta ovaj put u Grandu pojavila u skroz drugačijem izdanju.

Navikli smo da Sanju viđamo u elegatnim haljinama sa besprekornom šminkom, ali je ona na sastanak povodnom nove sezone Zvezde Granda došla bez šminke, ali i u daleko opuštenijoj garderobi od one u kojoj smo je viđali poslednjih godina.

Sanja je ovom pirilikom obukla plavi šorts iznad kolena, žutu majicu bez dekoltea, kao i ravne mokasine.

Iako nismo navikli da je viđamo u ovakvom izdanju, Sanja je barem postigla to da izgleda kao i svaka prirodno lepa žena koja nije opterećena time da u svako doba dana izgleda previđe ulickano i “namunjeno”.

Podsećamo snimanje Zvezda granda počinje u ponedeljak, a kako je Marija Šerifović rekla žiri ove sezone neće ostati u istom sastavu. Sprema se i novi studio kao i drugačiji koncept takmičenja gde će kandidatima članovi žirija biti mentori.

(Telegraf.rs/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)