Home / Najave / GRAND-ODLUKA O NOVOM ŽIRIJU : Ovo su članovi žirija za novu sezonu Zvezda Granda!

GRAND-ODLUKA O NOVOM ŽIRIJU : Ovo su članovi žirija za novu sezonu Zvezda Granda!

Nova sezona šou programa “Zvezde Granda” uskoro počinje, i dok se audicije odvijaju širom Srbije, žiri se sastao kako bi napravio neke od krucijalnih izmjena za predstojeće takmičenje.

Marija Šerifović je sa novinarima podijelila kako idu pripreme za snimanje nove sezone, kao i to šta će ona novo sa sobom donijeti:

“Predstoji nam interesantan sastanak. Svašta treba da se uradi, od nove sezone očekujem mnogo, a najbitnije mi je da su se sve moje želje i molitve prema produkciji ostvarile. Ušli smo u kolotečinu i bilo je vrijeme da se malo promijeni koncept emisije”

Poznata pjevačica Viki Miljković prokomentarisala je glasine da će doći do promjena u sastavu žirija:

“Zaista ništa ne mogu da otkrijem jer i sama ne znam, više informacija ćemo imati nakon sastanka. Ono što mi je rečeno je da slijedi najbolja i najzanimljivija sezona ikada”, rekla je Viki i dodala da niko nije ni potvrdio, ali ni negirao učešće Ace Lukasa kao člana sudijskog stola u sljedećoj sezoni.

Ipak, Snežana je demnatovala sve ove navode.

“Ne, ne mijenja se ništa. Ono što je dobro to ne treba mijenjati. Ono što ja znam je da ostajemo svi koji smo bili prethodne dvije sezone”, zaključila je Đurišićeva.

Pjevačica je poručila da ima velika očekivanja od sezone na kojoj rade.

“Saša Popović je veoma talentovan za svoj posao i nikad ne omane, u njegove ideje ne treba sumnjati. Sigurna sam da ćemo biti gledani, ako ne i gledaniji nego do sada”, poručila je Snežana.

(Kurir/Scandal/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)