Home / Vijesti / BiH / ZBOG OVOGA JE GAZDA SPORTKLUBA I N1 TELEVIZIJE KUPIO MITROVIĆEVU TELEVIZIJU U BiH: Ukoliko nemate kablovsku zaboravite na prijenose utakmica “Zmajeva”!

ZBOG OVOGA JE GAZDA SPORTKLUBA I N1 TELEVIZIJE KUPIO MITROVIĆEVU TELEVIZIJU U BiH: Ukoliko nemate kablovsku zaboravite na prijenose utakmica “Zmajeva”!

United grupa koja u vlasništvu ima N1 televiziju, Sportklubove i Telemach, u naredne 4 godine ima ekskluzivna prava na sve utakmice “Zmajeva”, čak i na snimke utakmica

Televizijski kanal Pink BH prenosit će sve utakmice nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine u novom takmičenju UEFA Ligi nacija.

Osim toga, Pink BH će prenositi sve kvalifikacione utakmice Zmajeva za Europsko prvenstvo 2020. godine, kao i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

Tako će ovaj kanal prenositi kompletan četverogodišnji ciklus Zmajeva u svim zvaničnim UEFA takmičenjima.

“Kompanija United Media, vlasnik prava prenosa za Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Hrvatsku, Soveniju, Crnu Goru i Makedoniju svih nacionalnih timova za natjecanja UEFA Ligu nacija, te kvalifikacija za Euro 2020., te Mundijal 2022. vrlo je zadovoljna sto će Pink BH televizija emitirati sve utakmice Zmajeva za teritorij Bosne i Hercegovine te tako promovirati vrhunski sportski sadržaj svojim gledaocima”, istakla je izvršna direktorica United Media Aleksandra Subotić.

Također, United Media je vlasnik i kanala Sportklub, na kojem će biti svi snimci utakmica reprezentacije BiH u naredne četiri godine.

(SB/PD.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)