Home / Kompanije i Tenderi / Procurile fotke novog iPhonea XS, evo što se zasad zna o njemu

Procurile fotke novog iPhonea XS, evo što se zasad zna o njemu

DVA TJEDNA prije nego što će Apple predstaviti svoje nove igračke, 9to5Mac objavio je fotke novih uređaja. Već smo navikli na ovakav razvoj situacije, ali ljudi vole velika Appleova “curenja” pa im treba izaći u susret.

Fotografije djeluju legitimno, dolaze s relativno provjerenog izvora, a na njima možemo vidjeti novi iPhone XS i četvrtu seriju Apple Watcha.

iPhone XS

Što se iPhonea tiče, imamo priliku vidjeti dva nova uređaja (od 5.8 i 6.5 inča), a sudeći prema fotkama, Apple nas je odlučio ne iznenaditi. Naime, više manje sve oko ovih uređaja je već poznato.

Znamo da dolazi u dvije veličine, da će imati vrlo tanke rubove i da dolazi u novoj zlatnoj boji. Ove fotografije to potvrđuju.

9to5Mac potvrđuje da je naziv iPhone XS potvrđen i da će se vjerojatno zadržati, a radi se o njihovim premium modelima koji, pretpostavljate, dolaze i s premium cijenama. Ono što na fotkama ne vidimo je treći, jeftiniji model koji će imati skoro sve što i premium modeli, ali jeftinije.

Primjerice, to je LCD umjesto OLED zaslona i aluminij umjesto čelika. No, za razliku od premium modela, doći će u više boja jer oni s manje novca moraju dobiti barem nešto.

Apple Watch Series 4

Što se pametnog sata tiče, četvrta generacija Apple Watcha ima daleko veći zaslon (“daleko veći” je u prijevodu 15 posto veći) na kojem ima prostora za puno više informacija, a kao i u slučaju pametnih telefona, nova generacija dolazi s boljim performansama.

Vlasnike prijašnjih izdanja vjerojatno će obradovati to da je Apple ovog puta odlučio napustiti svoj spartanski pristup zaslonu koji je bio pomalo pust.

Sve u svemu, morat ćemo pričekati 12. rujna da vidimo sve što je Apple pripremio, ali nema sumnje da ćemo do onda imati još barem nekoliko vijesti o novim “curenjima”, a možda čak i novim Macovima.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)