Home / Ličnosti / Severinina karijera puna je skandala, a jedan od najvećih nema veze sa seksom

Severinina karijera puna je skandala, a jedan od najvećih nema veze sa seksom

SEVERINA Kojić već gotovo trideset godina intrigira javnost u Hrvatskoj i regiji. Gole fotke pjevačice koje su se jučer pojavile na internetu su šlag na tortu svih skandala kojima je Severina Vučković, kasnije Kojić posljednjih godina punila medijske stupce.

Devedesetih je izgledala i zvučala potpuno drugačije, a novo tisućljeće je donijelo novi zvuk i novi imidž pjevačice. Iako je Severina vlasnica brojnih hitova, njezini skandali i ljubavne veze Hrvatima su uvijek bili zanimljiviji od glazbe.

Severina je 2002. godine napravila prvi skandal koji se i danas pamti. Četiri godine nakon što je prekinula suradnju sa Zrinkom Tutićem, pjevačica mu se odlučila osvetiti pred milijunskim auditorijem Porina. Nakon što je dobila kipić za album Virujem u te, Severini je rečeno da njezina pjesma “Mala je dala” nije prigodna za Porin, pa je ona napisala drugi tekst koji je iznenadio sve gledatelje u dvorani i pred malim ekranima. Na pozornici Porina napljuvala je Zrinka Tutića, a nekoliko godina kasnije je rekla da u zrelijim godinama nikada ne bi smogla hrabrosti za tako nešto.

“Vitar puše, ja pijem kavu u jednom dubrovačkom kafiću i fiksiram plavu kosu na poznatom muškom biću. Svi ga znate, glavni je na Porinovu spisku, glazbeni je kritičar u tisku. teški foler, ušminkani rokenroler. Joj, ispast će sad da je gad, ustvari i je, ali dobro sad…”, pjevala je Severina, dok je Tutić sjedio u prvom redu.

Index/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)