Home / Ličnosti / HAOS NAKON SMRTI PJEVAČA SINANA SAKIĆA: Nastupili veliki problemi u porodici!?

HAOS NAKON SMRTI PJEVAČA SINANA SAKIĆA: Nastupili veliki problemi u porodici!?

Sabina Sakić, udovica Sinana Sakića, ima velike probleme s pastorkom Rašidom Sakićem, koji navodno prijetnjama i ucjenama pokušava da joj otme imovinu i iznudi novac, piše beogradski `Kurir` pod egidom ekskluzivno.

Po tvrdnjama ovog izvora, odmah poslije smrti legendarnog pjevača počeli su problemi u porodici, a glavni krivac navodno je njegov sin iz prvog braka, koji je u aprilu izašao iz zatvora nakon odsluženja višegodišnje kazne zbog ubistva. Od izvora bliskog Sakićima doznaje se da Rašid traži novac od Sabine, te joj stalno dolazi na kućna vrata i prijeti joj. Iako ona nije željela da ga prijavi, pročulo se šta se dešava, pa je Sabinu policija pozvala na razgovor, a ona im je ispričala šta se dešava, nakon čega joj je rečeno da će ga držati na oku.

– Problemi s njim traju čitav život jer je oduvek bio problematičan i sklon nasilju. Sinan je zbog njega dolazio u brojne neprijatne situacije, zbog čega je često tražio utehu u alkoholu. Mnogo puta mu je govorio da se smiri, ali ništa nije vredelo – otkriva izvor spomenutog lista i dodaje da je kralj Južnog vetra svu djecu materijalno obezbjedio, ali je, za svaki slučaj, imovinu kupio na ime supruge Sabine.

– Sinan je na Sabinu prepisao svu pokretnu i nepokretnu imovinu, pa čak i stanove svoje dece. Dok je bio živ, svima je obezbedio krov nad glavom, a kako bi sprečio naslednike da prodaju nekretnine i tako ostanu na ulici, što se često dešava sa sinovima i ćerkama imućnih roditelja, sve je preneo na ženino ime – objašnjava izvor.

Rašidu je 2003. godine kupio stan u Loznici, a prije nego što je pušten na slobodu, kompletno ga je renovirao. Međutim, njemu to očigledno nije bilo dovoljno, pa je tokom folkerovog liječenja stalno tražio pare.

Pjevač mu je tada, iako već teško bolestan, u više navrata dao novac, oko 4.000 eura – otkriva izvor, inače pjevačev kolega, i tvrdi da Sinan nije više htio da čuje za Rašida:

– Kolegama se žalio da njegov sin ne zaslužuje da mu kaže “zdravo”, a kamoli nešto drugo. Ne samo zato što je nezahvalan, već zato što je nasilan prema njima i stalno ih pljačka. Više puta ga je povređivao na razne načine, a on to nije zaslužio – izjavio je izvor.

Međutim, sada se stvar otrgla kontroli i Sabina je uplašena za svoju bezbjednost.

– Ona ni Sinanovu smrt ne može na miru da žali zbog njega. Sabina, koja je Rašidu davala šakom i kapom, nije zaslužila da joj on radi takve grozne stvari. Treći dan posle smrti tražio joj je 10.000 eura, iako zna da su se Sakići zadužili na više strana zbog pevačevog lečenja i da ona vraća dugove. Rašida to ne zanima, pa joj stalno upada u kuću i vređa je.

Za rođendan joj je poslao poruku da će se useliti u kuću u Loznici, kao i da će joj oteti atelje u kom slika. Ona je očajna i živi u strahu, ali ipak se nada da će se Rašid urazumiti – zaključuje Kurirov sagovornik, čije navode list nije uspio da provjeri kod Sabine Sakić jer nije bila dostupna do zaključenja broja, a ni do Rašida Sakića nisu uspjeli da kontaktiraju.

doznajemo.com

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)