Home / Kompanije i Tenderi / STIGLI AUTOMOBILI U ZADRUGU: NEĆETE VJEROVATI KOJE AUTOMOBILE ĆE VOZITI UČESNICI DRUGE SEZONE!

STIGLI AUTOMOBILI U ZADRUGU: NEĆETE VJEROVATI KOJE AUTOMOBILE ĆE VOZITI UČESNICI DRUGE SEZONE!

Pripreme za “Zadrugu 2” su u punom jeku, a autor i idejni tvorac projekta, Željko Mitrović, ne prestaje da iznenađuje javnost.

U sklopu obeležja različitih istorijskih epoha u drugoj sezoni “Zadruge”, početak XX veka će obeležiti i cijeli vozni park oldtajmera, čiji je od danas Željko Mitrović i vlasnik. Desetine vozila su danas pristigle u Mitrovićev Imaginarijum, a kako bi što autentičnije prikazali period sa početka XX veka, učesnici druge sezone najgledanijeg rijalitija u regionu voziće upravo oldtajmere.

Oldtajmeri za zadrugare
OLDTAJMERI ZA ZADRUGARE • PROMO / PROMO

Ovo je samo deo orginalnog prikaza epohe, jer je na projektu pored domaćih autora na čelu sa Željkom Mitrovićem, Milicom Mitrović, Radetom Mihajlovićem i Dušanom Demićem, radilo i oko 200 slikara, vajara i klesara iz Italije, Francuske ali i iz Velike Britanije. Kako Mitrović navodi, ovo je samo jedan kontigent rekvizite iz perioda sa početka XX veka.

Oko 1000 kamiona i šlepera skoro neprocenjive umetničke rekvizite stiže u Pinkove filmske studije u Šimanovcima gde se i gradi Kneževina u kojoj ce živeti skoro 50 zadrugara.

Oldtajmeri za zadrugare
OLDTAJMERI ZA ZADRUGARE • PROMO / PROMO

Da podsetimo, Željko Mitrović projektom “Zadruga 2”, sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka u bajkovitom Imaginarijumu, će pokušati da spoji i tri umetničke, arhitektonske i istorijske epohe – početak XVI, XX i XXI veka.

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)