Home / Ličnosti / DALEKO OD RASKOŠA I LUKSUZA: Evo gdje žive svekar i svekrva JELENE KARLEUŠE, komšije otkrile da li ih POSJEĆUJE!

DALEKO OD RASKOŠA I LUKSUZA: Evo gdje žive svekar i svekrva JELENE KARLEUŠE, komšije otkrile da li ih POSJEĆUJE!

U januaru prošle godine, ekipa “Blic Pulsa” bila je u posjeti svekrva i svekrve Jelene Karleuše, koji žive u jednom malom mjestu nadomak Zrenjanina.

Pa iako se Diva nerijetko hvali luksuzom i životom na visokoj nozi, Duška Tošića međutim život nije uvijek mazio. Šta više, njegovi roditelji i dan danas žive u selu Orlovat idalje vrlo skromno, a čini se da snajku to i ne potresa previše.

Mala kuća u kojoj je rođen suprug pjevačice i gdje je proveo detinjstvo i dalje živi majka i otac, na čiju su ih porodičnu kuću tada uputile komšije. Ni uz sve njihove instrukcije, nije je bilo lako naći. Do Orlovata je put inače loše obilježen, pa tek poslije nekoliko krivih tragova i jednočasovnog lutanja kroz Zrenjanin i okolinu, našli smo Tošićevo rodno mjesto, a na kraju i roditelje.

”Oni vam žive u ovu kuću do moje. Fini ljudi. Idite do njih, volu oni da pričaju” – posavjetovao je ekipu prvi komšija Tošićevih i odveo ih pred visoku staru kapiju, objasnivši da ga sačekaju tu, a da će on pozvati “stara majku”.

Mala trošna kuća smještena je na samom kraju ulice nadomak pruge, a iza nje nalazi se ograđeni dio dvorišta koji je u stvari kokošinjac.

Međutim, kada su se se predstavili Duškovoj majci, ona nije bila raspoložena za razgovor.

”Ma ne mogu ja ništa da pričam. Ne mogu stvarno, neću da se miješam” – iako i dalje ljubazna, Duškova mama i svekrva Jelene Karleuše odbijala je da bilo šta kaže. Objasnili su joj zbog čega smo u Orlovatu, ali i do kakve smo informacije došli.

”Jeste. Sagradio je kuću prije godinu dana” – kratko je odgovorila. Na pitanje da li joj snajka i Duško dolaze i viđa li često unučiće, kaže:

‘Pa dolaze! Kad su tu, oni dolazu. I, eto, ne mogu više ništa da kažem” – rekla je Duškova mama, koja ni na pitanja o snajki nije htjela da odgovara.

Ne toliko velika, ali sa stilom napravljena kuća za Duška i Jelenu, okružena je velikim dvorištem, u čijem se zadnjem dijelu nalazi kompletan park za djecu sa ljuljaškom, klackalicom i toboganom, ali i mnogim drugim detaljima.

”Pa on to sve još nije završio. Tek je postavljeno sve, a znam da planira sad na leto da napravi i bazen, tako da tu ima još da se radi. I pravo da vam kažem mnogo su fini i kulturni. Duško je uvijek bio dobro dijete, a takav je i ostao. Uživo su potpuno normalni ljudi. Čak i drugu djecu ovde i prime i pozovu kod njih da se svi zajedno igraju, baš su ljubazni i prijatni – ističe komšija i otkriva kako Jelena Karleuša privatno nije ni nalik onoj pred kamerama.

”Ma kakvi. Nema to veze jedno s drugim. Ne znam zašto pričaju loše o njoj. Razumijem da se nekima ne sviđa šta radi, ali to je sve šou. Ona je ovako skroz prirodna, ne biste je ni prepoznali… ”- završava priču komšinica.

Roditelji za Duška nisu baš mnogo marili

Jedan od komšija kog smo sreli usput, dok smo tražili porodičnu kuću Duška Tošića, ispričao nam je jednu anegdotu iz Duškovog djetinjstva.

”Znam ih sve, kako da ne znam i to cijelu porodicu. Znam Duška još kad je bio baš mali. Imao je možda pet, šest godina kada sam ga sreo tu pored puta kako stopira i pitam ga: „Šta radiš Duško tu sam“. Kaže on meni: “Pa, evo, idem u Zrenjanin, pa da me neko poveze”. Bio sam šokiran. Bio je baš mnogo mali da bi išao sam bilo gdje, a on još i stopira. Pitam ja njega opet šta će on u Zrenjaninu i zašto je sam. A on kaže meni: “Ma nema veze, idem ja uvijek sam”. Evo ni dan-danas mi nije to jasno”- ispričao je komšija za Blic.

Blicplus/Kronervijesti/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)