Home / Kompanije i Tenderi / Booking.com: Prekinuli smo suradnju s iznajmljivačem koji je odbio gej goste

Booking.com: Prekinuli smo suradnju s iznajmljivačem koji je odbio gej goste

NA DISKRIMINIRAJUĆE ponašanje vlasnika apartmana u Zadru koji je odbio gosta jer je gej reagirao je i Booking.com. Poručuju kako su raskinuli suradnju s njim te da gostu pokušavaju pronaći alternativni smještaj.

“Žao nam je čuti da iznajmljivači iz bilo kojeg razloga diskriminiraju svoje goste. U kompaniji Booking.com ne toleriramo niti jedan oblik diskriminacije i ako saznamo da na našoj stranici postoji vlasnik smještajne jedinice koji je uključen u diskriminirajuće ponašanje mi prekidamo suradnju s tim iznajmljivačem i uklanjamo njegovu smještajnu jedinicu s naše stranice.

Zbog postupka iznajmljivača, prekinuli smo suradnju s istim i radimo na tome da pomognemo našem gostu pronaći alternativni smještaj”, poručili su.

“Nisam mogao vjerovati kad sam vidio odgovor”

Podsjetimo, radiolog iz Sao Paola, Fabiano Vallim, poželio je ove godine sa svojim suprugom ljetovati u Hrvatskoj te je preko popularnog portala Booking.com odlučio rezervirati smještaj na Jadranu. No od iznajmljivača u Zadru dobio je šokantan homofobni odgovor, u kojem stoji da “ne primaju gejeve”.

“Buljio sam u laptop i nisam mogao vjerovati u ono što čitam. Bio je to homofobni napad riječima. Osjetila se agresivnost u tim riječima”, rekao nam je Vallim i dodao kako mu je drago što u Hrvatskoj ima ljudi kojima smeta takva homofobna diskriminacija. Napomenuo je da je zajedno sa svojim suprugom, koji je također liječnik, devet godina i da tako nešto još nikad kao turisti nisu doživjeli. Vallim kaže da je potresen ovakvim tretmanom. Požalio se Bookingu, a oni su odmah reagirali i otkazali usluge iznajmljivaču.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)