Home / Ličnosti / Žurka samo za najveći krem: Amal se pojavila u OVOME i svima je stao dah

Žurka samo za najveći krem: Amal se pojavila u OVOME i svima je stao dah

Glumačka legenda i veliki zavodnik, glumac Džordž Kluni, nedavno nas je zabrinuo nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću. Srećom, čini se da se sasvim opravio, budući da je prošle večeri bio zvezda žurke u Vili D’Este na jezeru Komo. Tom prilikom, njegova draga Amal zasenila je sve prisutne.

Nakon što je pao s motora na Sardiniji, Kluni (57) oporavio se i povratio dobro raspoloženje, pa je sa suprugom Amal, u društvu poznate kreatorke Stele Mekartni i njenog supruga Alasdhera Vilisa, bio gost Vile D’Este na jezeru Komo u Italiji.

Amal je za ovu posebnu priliku odlučila da se pokaže u punom sjaju, pa je obukla svilenu tuniku belo-zelenih nijansi sa zanimljivim pejzažom i crnim automobilom spreda. Uz nju je uklopila maramu istog desena koju je vezala oko vrata i ultrakratki oranž šorts. Tako su njene duge tanane noge bile u prvom planu. Amal je poznata po vitkoj liniji, čak su je jedno vreme mnogi kritikovali da je previše mršava. Ali sada deluje da je baš taman kako treba.

Žurka smao za odabrane
ŽURKA SMAO ZA ODABRANE

Amal ne smeta i što je viša od svog supruga, pa je obula potpetice boje kože, a uz sebe je imala i srebrnastu klač tašnicu.

Ova poznata mama na pragu pete decenije još jednom je pokazala da godine ne znače ništa i da u svojoj 40. godini može da ponese bilo koji komad kao i svaka tinejdžerka.

Pulsonline/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)