Home / Ličnosti / DJELUJETE KAO DA STE OVCE ČUVALI: hrvatski zakupac plaže razbjesnio region! Vrijeđao goste koji neće LEŽALJKE, A ONDA IH JE NAPAO! (VIDEO)

DJELUJETE KAO DA STE OVCE ČUVALI: hrvatski zakupac plaže razbjesnio region! Vrijeđao goste koji neće LEŽALJKE, A ONDA IH JE NAPAO! (VIDEO)

Na hrvatskoj obali već neko vrijeme traje hladni rat između iznajmljivača ležaljki i ostalih potrepština za plažu i turista koji odbijaju da (skupo) plate te ležaljke i koriste samo svoje peškire.

 Najnoviji primjer stiže nam s plaže u centru Selca, gde su prošle nedelje turisti snimili bahatog iznajmljivača ležaljki kako sa plaže tjera ljude koji su odlučili da ne iznajme ležaljku od njega.

Kad je iznajmljivač prišao turistima i obratio se muškarcu s “ti”, on ga je odmah upozorio da nisu zajedno ovce čuvali i da mu se obraća s “vi”.

“Djelujete kao da jeste ovce čuvali”, odgovara mu iznajmljivač ležaljki i govori kako sutra ne bi trebali da budu na istom mjestu.

Navodno je bahati “gazda plaže” ogradio cijelu plažu, obilazio ljude koji nisu plaćali ležaljke i pokušao da ih otjera sa plaže, a kasnije im je navodno pobacao i peškire.

 

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)