Home / Ličnosti / BRZINA GA JE PROSLAVILA I ODVELA U SMRT: Dokumentarac o preminulom glumcu Paulu Walkeru ugledao svjetlo dana (FOTO/VIDEO)

BRZINA GA JE PROSLAVILA I ODVELA U SMRT: Dokumentarac o preminulom glumcu Paulu Walkeru ugledao svjetlo dana (FOTO/VIDEO)

Film je prepun tužnih scena i intervjua s onima koji su ga najbolje poznavali – prijateljima, porodici i kolegama.

Dokumentarac o pokojnoj zvijezdi filma ‘Brzi i žestoki’, tragično preminulom Paulu Walkeru, je ugledao svijetlo dana. Walker je u četrdesetoj godini života preminuo u prometnoj nesreći u predgrađu Los Angelesa. Od nesreće je prošlo pet godina, a o glumčevom životu je ove godine snimljen i dokumentarni film ‘Ja sam Paul Walker’. Film je prepun tužnih scena i intervjua s onima koji su ga najbolje poznavali – prijateljima, porodici i kolegama.

Dokumentarac prikazuje njegovo djetinjstvo i mladost, o kojoj je javnost jako mala znala. Tada Walker uopće nije htio biti glumac, kaže njegov brat Caleb.

foto: Screenshot Youtube/Paramount

– Uvijek je govorio da želi biti šumski čuvar, zarađivati 28 hiljada dolara na godinu i živjeti u divljini. To je sve što je želio – ispričao je Caleb u filmu.

Paul je ipak postao glumac i glumio u jednom od najuspješnijih filmova svih vremena: Brzi i žestoki. Franšiza o brzim automobilima je zaradila do sada 5 milijardi dolara. Unatoč golemom uspjehu, Walker je ostao skroman i imao iste želje i ciljeve kao i prije popularnosti, tvrdi redatelj Wayne Kramer.

 

foto: Twitter/Screenshot2

 

Paulova sestra Ashlie je ispričala kako je oduvijek volio brzu vožnju. Njihov ujak Rhett Walker je rekao kako je Paul bio veliki čovjek koji je promijenio puno života.

– Da ste poznavali Paula kao što smo ga mi poznavali, rekli biste ‘zašto se to dogodilo Paulu, a ne meni’ – emotivno je zaključio Paulov kolega Tyrese Gibson.

 

foto: Screenshot Youtube/Paramount

 

(SB/24sata.hr/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)