Home / Ličnosti / VIDEO Turist nokautirao bahatog “gazdu plaže” u Selcu

VIDEO Turist nokautirao bahatog “gazdu plaže” u Selcu

NAKON što smo objavili video iznajmljivača ležaljki na plaži u Selcu, dobili smo i drugi video s istim glavnim akterom. Na videu se čuje kako se Miroslav Mesaroš, nositelj koncesijskog odobrenja za plažu Poli mora u Selcu, prepire s dvojicom muškaraca nazivajući ih idiotima i lopovima.

“Dođi gore, majmune jedan, idiote jedan glupi, dođi gore, tu si bio hrabar, dođi gore, ne želim vas ovdje, vi ste idioti, neandertalci”, čuje se kako Mesaroš govori starijem muškarcu i uporno ga poziva da dođe gore. Nakon što ga muškarac odguruje, Mesaroš nastavlja ići prema njemu govoreći mu: “Nemoj se gurati, ne znaš s kim imaš posla, dođi gore, majmune jedan.” U jednom trenu muškarac gubi strpljenje i udara Mesaroša koji pada na ležaljku, ali odmah ustaje i nastavlja mu govoriti “Ajde dođi gore, idiote jedan.”

“Nisu mi htjeli platiti ležaljke”

Mesaroš nam je rekao da je video snimljen prošle godine i da su ga isti muškarci pokrali te da mu nisu htjeli platiti korištenje ležaljki.

“To su bili čudni ljudi, nisu nam htjeli platiti ležaljke, vrijeđali su me da sam mađarsko govno, da im prodajem maglu, kad god sam im došao naplatiti onda su bježali u more. Četvrti dan kako su dolazili na plažu, došlo je do konflikta. Dobio sam niz udaraca jer sam im uzeo stvari s ležaljke i dao te stvari ljudima koji su mi platili za ležaljku. Onda su me okružili i lupali sa svih strana. Rekli su mi da sam pijan, a oni su u četiri dana koristili 16 kompleta ležaljki i za to nam nisu platili 1440 kuna, nego su nas pokrali”, rekao je Mesaroš i dodao da uvijek ima problema samo s “našim ljudima”.

Očevidac: Mesaroš je bacio ženu s ležaljke i vukao ju po podu

No, jedan očevidac ovog incidenta naknadno nam je rekao da Mesaroš – laže.

Očevidac tvrdi da je Mesaroš fizički prvi napao suprugu muškarca koji je bio otišao u trgovinu. Prema riječima očevica, Mesaroš je ženu prvo bacio s ležaljke dok mu je ona pokušavala objasniti da je njezin muž otišao u trgovinu i da će platiti čim dođe. Kad ju je bacio s ležaljke, vukao ju je po podu, tvrdi očevidac. Prema njegovim riječima, kraj nje je bilo dijete koje je sve gledalo u šoku i tad je prišao muskarac koji ga je kasnije udario jer niti on niti nitko nije mogao vjerovati što je Mesaroš napravio.

Index/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)