Home / Ličnosti / NEKAD NAJLEPŠA HRVATICA , imala je svet na dlanu: Onda ju je LOŠ BRAK dokrajčio, ušla je u PAKAO PLASTIČNIH OPERACIJA i više je niko NE PREPOZNAJE!

NEKAD NAJLEPŠA HRVATICA , imala je svet na dlanu: Onda ju je LOŠ BRAK dokrajčio, ušla je u PAKAO PLASTIČNIH OPERACIJA i više je niko NE PREPOZNAJE!

Nina Morić davne 1995. godine proglašena je za mis Hrvatske, da bi samo godinu dana kasnije osvojila treće mjesto na takmičenju za Elitovo lice godine, a tada je ova manekenka zaista plijenila specifičnom ljepotom i zavidnim seksepilom.

Pokorila je čitavu Evropu još kao 20-godišnjakinja, ubrojavši se u neke od najuspješnijih manekenki tog doba, a svjetsku slavu stekla je u spotu Riki Martina “Livin La Vida loca”, koji je prštao od eksplozivnih scena u kojima je upravo Nina bila u prvom planu.

Atraktivna crnka se preselila u Italiju, a sa rastom popularnosti, stizale su i brojne poslovne ponude, uključujući i televizijski angažman.

Nina je riješila da uplovi u voditeljske vode, ali je uporedo sa tim rasla njena želja da ostane zauvjek mlada, te da bude još atraktivnija.

Iz godine u godinu, plastične operacije na njenom licu su se sve više primećivale
IZ GODINE U GODINU, PLASTIČNE OPERACIJE NA NJENOM LICU SU SE SVE VIŠE PRIMJEĆIVALE

Tada je ušla u začarni krug estetske hirurgije, a iz istog se nije izvukla do dana današnjeg. Kada se u maju ove godine pojavila u italijanskoj verziji “Velikog brata”, javnost je bila šokirana njenim izgledom, a Italijani su je prozvali “mrtvom nevestom”, uporedivši je sa likom iz crtanog filma.

Ona u početku nije krila da se podvrgla plastičnim operacijama, te je istakla da je za to kriv njen bivši suprug.

“Fabricio mi je nabio brojne komplekse zbog fizičkog izgleda, zato sam se toliko puta podvrgla operacijama”, rekla je Nina. Ipak, Zagrepčanka sada tvrdi da je sa njima davno prestala, i da su filteri na Instagramu krivi što izgleda neprepoznatljivo.

Nina se 2001. godine udala za poznatog italijanskog biznismena
NINA SE 2001. GODINE UDALA ZA POZNATOG ITALIJANSKOG BIZNISMENA

Manekenka je imala i buran ljubavni život – iza nje su dva braka. Prvi sa Italijanom Fabriciom Koronom potrajao je 13 godina, a sa njim ima i sina Karlosa, koji je pripao ocu. Par je nakon razvoda dugo vodio borbu za starateljstvo nad sinom, koje je Nini izrazito mučno palo, toliko da je u jednom momentu pokušala da se ubije progutavši veliku količinu tableta.

Ubrzo nakon raspada braka sa Fabriciom, ona se udala za preduzetnika Masimilijana Dosija, ali se ova veza raspala posle svega dva meseca.

Njena agonija i dalje traje, a prošle godine je otvorila dušu medijima, istakavši da sina smije da viđa samo u kontrolisanim uslovima, iako je njegov otac trenutno u zatvoru i o njemu brine baka. Takođe, 16-godišnji Karlos je prošle godine više od osam meseci išao na neuropsihijatriju, a očekivano – nije isuviše privražen majci.

“Rekao mi je da neće da bude sa mnom zbog bake koja o meni priča veoma loše. Morala sam da idem na test na droge i odrezali su mi 20 centimetra kose. Prezirem droge i rezultati su bili negativni. Morala sam da idem i na psihijatrijsko veštačenje dve godine i tamo su zaključili da sam divna majka, ali to niko nije uzeo u obzir”, ispričala je Nina za portal “24sata.hr”.

S.P./Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)