Home / Ličnosti / ĆIRO BLAŽEVIĆ NAJAVIO ONO OD ČEGA STRAHUJU HRVATI: “Meni je lova uvijek bila najvažnija, ali njega to ne zanima, samo da Šuker…”!

ĆIRO BLAŽEVIĆ NAJAVIO ONO OD ČEGA STRAHUJU HRVATI: “Meni je lova uvijek bila najvažnija, ali njega to ne zanima, samo da Šuker…”!

Nakon neponovljive proslave u Zagrebu, Vatrenima su i u utorak priređena velika slavlja diljem Hrvatske, pa je tako Domagoja Vidu pozdravio njegov Donji Miholjac, Subašića, Vrsaljka, Livakovića i Luku Modrića dočekao je spektakl u Zadru, Lovren je otišao pozdraviti Karlovčane, a izbornik Hrvatske Zlatko Dalić dočekan je u Varaždinu

Upravo oko izbornika Zlatka Dalića, otkako je završilo Svjetsko prvenstvo, postavlja se najviše pitanja, odnosno još uvijek nije poznata njegova sudbina na klupi Vatrenih. Svoje mišljenje dao je i trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević.

– Meni su u životu uvijek novci bili najbitniji, ali Daliću nisu. Zato u ovoj priči oko odlaska ili ostanka na mjestu izbornika mislim da će njemu biti presudna ta ljubav i to zajedništvo s igračima i da neće prihvatiti nikakvu drugu ponudu. Novac sigurno neće presuditi. Jedino sad da Šukeru nešto ne šukne, pa da ga on ne pokuša minirati – kazao je Ćiroza HRT.

Inače, Zlatko Dalić, upitan hoće li ostati na klupi Vatrenih, vješto je izbjegao odgovor, a neposredno nakon finala protiv Francuske u izjavio je kazao: “Potreban mi je time-out”.

 

(SB/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)