Home / Ličnosti / Najpoznatijeg srpskog voditelja napali zbog navijanja za Hrvate, podržali ga srpski nogometaši

Najpoznatijeg srpskog voditelja napali zbog navijanja za Hrvate, podržali ga srpski nogometaši

MEĐU brojnim navijačima koji su došli u Moskvu navijati za Hrvatsku našao se i jedan od najpoznatijih srpskih voditelja Ivan Ivanović.

On je na svom Instagramu objavio video u kojem je rekao da će navijati za Hrvatsku, no mnogim njegovim pratiteljima, sudeći po komentarima, to baš i nije sjelo.

“Dilema je riješena. Svim svojim prijateljima u Hrvatskoj želim da danas postanete prvaci svijeta i da pobijedite Francusku. Važno je da danas pokažete da male zemlje i mali narodi mogu raditi velike stvari. To je važno i za nas kako bismo i mi jednoga dana uradili tako nešto”, rekao je on i dodao da će isto tako navijati za Novaka Đokovića u nadi da će osvojiti Wimbledon, a zatim poslao još jednu poruku Hrvatima.

Dilema razrešena! Srećno komšije👏🏻👏🏻👏🏻

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan) on

“Vama želim mnogo sreće, želim da se radujete danas poslije utakmice, posebno svim mojim prijateljima u Rovinju. Onima koji mrze želim da poručim da se nose u pičku materinu, jer mržnja rađa samo mržnju i ništa drugo. Odjebite od nas. Širimo ljubav, budimo jedni uz druge, poštujemo jedni druge, prije svega. I za kraj, ako pobijedite, izbjegavajte one pjesme u kojima Srbe kačite na vrbe i ostala sranja, to nam baš ne prija i nije u redu. Uživajte u svojim uspjesima i radujte se svojoj sreći”, zaključio je on.

Mnogim se njegovim pratiteljima nije baš svidjela podrška Hrvatima pa su mu svoje nezadovoljstvo izrazili u komentarima.

“Jebi se Ivane, idi slušaj Thompsona”, “Kepec tjeraj se u tri pičke materine i ti i ustaše”, “Obrati pozornost narednih sto godina kako će ti nabijati na nos što smo mi ispali, a oni kao pravi uje stigli do finala. Ti i tebi slični nikad niste bili pravi Srbi, niti ćete biti”, “Dosad si mi i bio simpatičan, a sad sam sigurna da si fukara. Tko navija za ustaše, a srpskog je roda nije čovjek nego somina”, bili su samo neki od komentara ekipe kojoj se njegovo navijanje za “komšije” nije svidjelo.

Našlo se, ipak, i onih koji su ga podržali i složili se s njim.

“Hvala ljudino, velik si iako si mali”, “Objasnio čovjek poantu i suštinu svega u tri minute. Svaka tebi čast. Uz Hrvatsku i Srbiju danas”, “Bravo za riječi! Tko se mrzi, nek se mrzi, ljudi nisu krivi već političari koji siju mržnju među narodima! Svi smo od iste krvi! Pozdrav iz Pirota! Navijamo za naše Balkance”, pljuštali su i pozitivni komentari.

Uz njega su stali i neki srpski sportaši. Dejan Stanković bio je oduševljen Ivanovićevom porukom, kao i Marko Grujić, koji je iz Liverpula prijatelj s Dejanom Lovrenom, ali i Luka Jović, koji je posebno sreću poželio suigraču iz Eintrachta Anti Rebiću.

Index/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)