Home / Vijesti / Regija / Helikopter prisilno sletio na Zlarin, dijelovi padali po otoku

Helikopter prisilno sletio na Zlarin, dijelovi padali po otoku

HELIKOPTER je prisilno sletio na otok Zlarin. Iako su prve informacije govorile da je helikopter pao u more, iz centra 112 za Index su kazali kako helikopter nije pao u more nego je prisilno sletio na otok. Kažu da nema teže ozlijeđenih. No, dvije osobe su zatražile medicinsku pomoć.

“Mi smo u 10:49 zaprimili prijavu da je kod Zlarina u more pao helikopter. Odmah je upućen naš službeni brod”, potvrdili su za Index iz šibenske policije kad smo ih nazvali ranije.

Iz centra 112 za Index su naknadno kazali kako helikopter ipak nije pao u more, nego je prisilno sletio na otok.

“Dojava je zaprimljena u 10:46, o mogućem padu helikoptera u more pored Zlarina ili na sam otok Zlarin. Poslana je policija i vatrogasci, obaviještena je Lučka kapetanija Rijeka. Utvrđeno je da je došlo do prisilnog slijetanja uslijed kvara na otok Zlarin. U helikopteru su se u tom trenutku nalazile tri osobe i nitko od njih nije ozlijeđen”, rekli su za Index iz centra 112. Naknadno se ustanovilo da su dvije osobe zatražile liječničku pomoć. No, riječ je o manjim ozljedama.

Kako se neslužbeno doznaje riječ je o civilnom helikopteru koji je prevozio turiste, a očevici kažu da su prije prisilnog slijetanja vidjeli kako ispadaju dijelovi helikoptera.

Na terenu su vatrogasci DVD-a Zlarin i policijski službenici, a obaviješten je i eko brod Rijeka. Riječ je o helikopteru u vlasništvu tvrtke Eudora.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)