Home / Ličnosti / Maradona dobio otkaz od FIFA-e: Više neće biti njen ambasador na SP-u?

Maradona dobio otkaz od FIFA-e: Više neće biti njen ambasador na SP-u?

15 TISUĆA EURA po utakmici na SP-u dobiva Diego Maradona (57), nekada veliki nogometaš, za prostituiranje na utakmicama u Rusiji, točnije za svoje luđačko-ovisničke ispade u ložama stadiona.

Iako se od početka prvenstva vidjelo da je na svakoj utakmici urokan preko svake mjere, svjetski mediji pišu da FIFA ozbiljno razmatra oduzeti mu status ambasadora svjetske nogometne federacije nakon njegovog trećeg showa na SP-u, na utakmici Argentine i Nigerije.

FIFA mu prijeti “ukinuti diplomatski imunitet” zbog uvredljivog i sramotnog ponašanja na spomenutom susretu.

Raskošan honorar i počasni status Maradona dobiva jer je FIFA ispravno procijenila da će svojom pojavom na utakmicama pojačati šušur oko SP-a.

To je doista i napravio, samo što s obzirom na očito pogoršanje njegovog stanja iz utakmice u utakmicu, prijeti opasnost da mu neko od idućih ukazanja na stadionu bude i posljednje u životu.

A glupiranje na SP-u Maradona je počeo nestašlukom. Sljedbenike je oduševio pušenjem cigare na prvoj utakmici koju je pohodio, usprkos jasno istaknutim znakovima zabrane pušenja na stadionima. No Maradonino ponašanje u nastavku meča Argentine i Islanda odavalo je tikove tipične za ovisnika jer je neprestano šmrcao. Društvene mreže beskrajno su se zabavljale Maradoninim uvlačenjem na suho.

Slijedila je utakmica Argentine i Hrvatske. Maradona je i tamo krenuo benigno. Plesao je, pjevao i grlio se s Davorom Šukerom. Zabava je trajala do 53. minute i gola Ante Rebića. Maradona se tada potpuno izobličio, nakon čega je izgledao kao da su mu ispale oči. Skakao je i mahao rukama, a onda potpuno potonuo i počeo gristi nokte. Golovi Modrića i Rakitića dotukli su ga. Na kraju meča i potopa njegove Argentine je i zaplakao.

Za sada zadnji niz ispada priredio je na utakmici Argentine i Nigerije. Pogonjen stimulansom ekstrahiranim iz lišća koke, tijekom meča prošao je sada već poslovični tobogan od euforije do depresije.

Prvo je u loži razvio transparent s vlastitim likom, pa odradio “seksi ples” s Nigerijkom, čime je raspalio brojne obožavatelje iznad kojih je likovao u Isusovoj pozi.

Zatim je divljao, pa još luđe reagirao na Messijev gol za 1:0, da bi izjednačenje Nigerije i njega spustilo kao i nogometaše Argentine te je zaspao poput bebe!

Dramatični gol Argentine za pobjedu i provlačenje kroz skupinu četiri minute prije kraja, Maradona je proslavio novom provalom euforije: pokazivanjem srednjih prstiju cijelom svijetu.

Tu nije bio kraj Maradoninog ludila jer nakon što je Argentina jedva trijumfirala, ošamućen se srušio i gotovo onesvijestio pa su ga članovi njegove svite iznijeli iz lože, a reporteri sa stadiona javili su da je odvezen u bolnicu.

Maradona se nakon ovako burne večeri obratio štovateljima na Facebooku gdje ga prati gotovo devet milijuna obožavatelja, od kojih su se mnogi prepali da su možda zadnji put vidjeli svog idola živog. Uostalom, pogledajte ga kako izgleda na ovoj snimci iz lože na utakmici Argentine i Nigerije:

“Želim svima poručiti da sam dobro i da nisam, niti sam bio, odveden u bolnicu. Na poluvremenu utakmice protiv Nigerije jako me bolio vrat i pao mi je tlak. Pregledao me doktor koji mi je preporučio da odem s utakmice, ali želio sam ostati jer smo riskirali sve. Kako sam mogao otići? Šaljem poljubac svima, hvala vam na potpori.”

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)