Home / Ličnosti / Pokušavala nedeljama da istisne ZAČEPLJENU PORU na nosu, pa joj je ljekar rekao NAJSTRAŠNIJE RIJEČI: “Gospođo, to nije pora…”

Pokušavala nedeljama da istisne ZAČEPLJENU PORU na nosu, pa joj je ljekar rekao NAJSTRAŠNIJE RIJEČI: “Gospođo, to nije pora…”

Džoan Vol (48) iz Velike Britanije ostala je bez teksta kada su joj doktori saopštili da ima rak kože na nosu, a ona je živela u uverenju da se radi o začepljenoj pori.

Ova Britanka je primila strašne vesti samo mesec dana pre svoje svadbe. Mrlju na nosu lekaru je pomenula usput, a zapravo je došla zbog nečeg sasvim drugog… Nije očekivala da se radi o bilo čemu ozbiljnom.

Umesto da izgovara sudbonosna “da”, ona se mesec dana nakon dijagnoze našla u bolnici na hirurškom stolu. Odstranili su joj zahvaćeno tkivo na nosu i rastegnuli kožu s obraza kako bi prekrili nedostatak tkiva. Ipak, ostao joj je veliki ožiljak na nosu.

“Živela bih s tim još godinama da nisam pitala šta bi to moglo da bude kad sam otišla kod lekara. Imala sam tu malu jedva vidljivu fleku na nosu godinama, bila je toliko mala da je drugi nisu ni videli”, ispričala je Džoan, te priznala da je više puta pokušavala da je istisne, misleći da se radi o začepljenoj pori.

Takođe, ova 48-godišnjakinja dodala je da je očekivala mali zahvat, a ne tako veliki ožiljak, koji joj je pošteno poljuljao samopouzdanje.

Džoan sumnja da je rak posledica toga što joj je kao detetu nos često umeo da izgori.

“Dok sam bila dete, zaštita od sunca nije bila velika stvar. Rođena sam 1970. godine, a ljudi tada nisu bili svesni opasnosti od sunca. Ne mogu da se setim da je moja mama ikada kupovala zaštitnu kremu ili me mazala njome. To je tada bilo tako”, objasnila je.

Ipak, ona je danas srećna žena, a sve zahvaljujući vereniku, koji joj je bio podrška tokom čitave bolesti, te oporavka. U septembru ih čeka venčanje.

(The Sun/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)