Home / Ličnosti / RAČUN ZA STRUJU OD 3.000 EURA JE ODMAH STVORIO SUMNJU: SRPSKI POLICAJCI SU OSTALI ZALEĐENI KADA SU UŠLI U KUĆU OVE BAKE

RAČUN ZA STRUJU OD 3.000 EURA JE ODMAH STVORIO SUMNJU: SRPSKI POLICAJCI SU OSTALI ZALEĐENI KADA SU UŠLI U KUĆU OVE BAKE

Stanovnike malog sela zvanog Veliki Radnici u Srbiji, frapirala je vijest kako se njihova komšinica bavi mutnim radnjama te da u svom domu ima labaratoriju u podrumu gdje je uzgajala niz godina marihuanu.

Policija je prethodne nedjelje uhapsila Zoru Kok (63) te je zaplijenila 250 biljaka marihuane, kao i 800 grama sušene marihuane koja je bila spremna za prodaju.

Ovoj ženi nije prvi put da se susreće sa drogom, pošto je 2012. godine u njenu kuću ušla i policija kada je bila akcija ”Morava” i tada je otkrivena slična labaratorija za uzgajanje marihuane. Zbog ovog djela je, kako pričaju komšije, njen muž Gerit Kok, koji je inače državljanin Holandije, koji slabo govori sprspi, proveo dosta vremena u zatvoru u Sremskoj Mirtovici, pošto je on cijelu odgovornost preuzeo na sebe

-Ona je njemu svakog dana donosila ručak u zatvor i nama je pričala kako ona ništa o tome nije znala. Rada su mu cijelu opremu za drogu odnijeli policajci, a sada su supjeli da spakuju sv eu kombi – rekla je komšinica koja nije želila da otkrije svoje ime.

Alarm u policiji je upalio ogroman račun za struju za jedno samo domaćinstvo, koje je mjesečno iznosilo oko 3.000 eura.

-Vrata njene ograde su uvijek bila otvorena. Ona je skoro imala i neugodan slučaj u porodici, sve smo bile žene tu i pomagale smo joj. Bila je to puna kuća a niko ništa nije sumnjao niti se osjetio taj miris- rekla je komšinica.

Također kako dodaje nakon što je ovo prvi put otkriveno u sremačkom selu, rijetko je ko razgovarao sa Zorom, a žene iz sela koje su se tada družile sa njom zvali su mještani travarke, iako nisu znali da se i dalje u toj kući uzgaja marihuana.

Kronervijesti/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)