Home / Ličnosti / Putin “dozvolio” Ruskinjama da imaju se*ks sa strancima tokom Mundijala, a Kremlj je dodao još nekoliko riječi o svojim ženama

Putin “dozvolio” Ruskinjama da imaju se*ks sa strancima tokom Mundijala, a Kremlj je dodao još nekoliko riječi o svojim ženama

Peskov je rekao da Kremlj nema nikakve veze sa tom temom

Tvrdnje šefice parlamentarne komisije za porodicu, žene i decu Tamare Pletneve, koja je pozvala Ruskinje da ne upražnjavanju seks sa strancima jer bi to moglo da dovede do velikog broja dece mešane rase, izazvale su veliku pometnju u javnosti, a tu priču su preneli svi svetski mediji.

Prema njihovoj tvrdnji sada se po ovom pitanju oglasio i ruski lider Vladimir Putin koji je ove tvrdnje odbacio i navodno “dozvolio” ženama dozvolu da mogu da upražnjavaju seks sa strancima tokom SP.

Ono što je jedino sigurno jeste da je mišljenje Kremlja po ovom pitanju izneo portparol Dmitrij Peskov.

– Ruskinje su najbolje žene na svetu i same će odlučiti šta će da rade – rekao je portparol Kremlja, upitan da prokomentariše poziv Ruskinjama predsednice odbora ruske Dume za porodična pitanja Tamare Pletnove da ne stupaju u seksualne odnose sa navijačima iz inostranstva.

Peskov je rekao da Kremlj nema nikakve veze sa tom temom, preneo je Vašington Post.

– Što se tiče ruskih žena, one će same da odluče. One su najbolje žene na svetu – istakao je Peskov.

Uoči početka Svetskog prvenstva u Rusiji, Pletnova je upozorila da bi stupanjem u seksualne odnose Ruskinje stvorile sebi mnoge probleme, poput toga da se rađaju deca u porodici sa jednim roditeljem, ili da se desi da decu odvedu očevi.

– Čak i ako se dese brakovi nakon takvih situacija, devojke ne umeju iz njih da se izvuku. Onda, dolaziće u moju komisiju, plakati, oduzeto im je dete i tako dalje – rekla je Pletnova i podsetila šta se dogodilo nakon Olimpijskih igara održanih u Moskvi 1980., kada je drastično porastao broj samohranih majki.

Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji počelo je u četvrtak i trajaće do 15. jula.

Očekuje se da će Moskvu tokom prvenstva posetiti oko milion turista, dok je na zvaničnom sajtu FIFA prodato više od dva miliona ulaznica.
Telegraf.rs/Poslovnidnevnik.ba

 

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)