Home / Vijesti / Regija / Srbi opet blokirali promet zbog cijena goriva, kaos na cestama, pogledajte snimku

Srbi opet blokirali promet zbog cijena goriva, kaos na cestama, pogledajte snimku

NAKON što su u petak zaustavili promet u više srpskih gradova, članovi inicijative Stop rastu cijena goriva i jutros su blokirali promet i izazvali golemu gužvu u Beogradu, i to na mostu Gazela kod Sava centra.

Zbog toga je gotovo pola sata promet bio zaustavljen na autocesti prema aerodromu Nikola Tesla, kao i na Zrenjaninskom putu. Blokada je počela nešto poslije 8 sati, a prekinuta je nešto prije 9. Kako javlja srpski portal Blic, prometna policija uklonila je ukupno osam vozila koja su blokirala promet na mostu, nakon čega se promet nastavio. Kolone koje su se u međuvremenu stvorile bile su duge i nekoliko kilometara.

Blokada je uklonjena i sa Zrenjaninskog puta, nakon čega je javni prijevoz bio nastavljen. “Trenutno su značajnije gužve samo na autocesti, naročito oko Gazele”, rekli su beogradski taksisti za Blic. Međutim, kako javlja B92, promet je na Zrenjaninskom putu nešto kasnije ponovno blokiran.

Promet blokiran i u Novom Sadu i Kraljevu

No promet nije bio blokiran samo u glavnom gradu Srbije. U Novom Sadu blokirano je bilo križanje između Bulevara Oslobođenja i Futoške ulice, i to još u 7 sati, javlja Telegraf. Kako javljaju srpski tviteraši, promet je bio blokiran i na magistralnoj cesti Kragujevac-Kraljevo.

Vučić: Oni koji organiziraju prosvjede moraju snositi odgovornost

Ministar obrane Aleksandar Vulin komentirao je prosvjede pozivom organizatorima da se ne kriju iza vozača.

“Imate ministra financija i netko će razgovarati s njim, ali pitanje je tko, jer se ne zna tko organizira prosvjed”, rekao je Vulin za televiziju Pink.

“Kako ćemo znati da smo ispunili vaše zahtjeve ako se ne zna s kim se pregovara, tko su zastupnici? Službeno netko organizira prosvjed. Vi imate prosvjede, ali oni koji se kriju iza prosvjeda moraju snositi odgovornost za to što rade”, dodao je Vulin.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)