Home / Ličnosti / Severina je chic čak i u muškom kućnom ogrtaču

Severina je chic čak i u muškom kućnom ogrtaču

PJEVAČICA izgleda sjajno u svemu što stavi na sebe.

To je još jednom potvrdila neobičnim izdanjem koje nosi u spotu za svoju novu pjesmu Od ljeta do ljeta koju je snimila u duetu sa srpskom grupom Miligram.

Severina u spotu nosi nekoliko atraktivnih outfita, no najzanimljivija nam je njena haljina koja izgleda kao satenski kućni ogrtač i to muški. Moguće je i da se radi o komadu s takvom namjenom, no stajliš pjevačica podarila mu je chic izgled jednim odlično odabranim i pozicioniranim detaljem.

78750F16-4872-4FAE-9720-E8FB14C8B614

Riječ je o debeloj crnoj vrpci koju je svezala oko struka i oblikovala od nje mašnu te tako naglasila ženstvenu figuru i pretvorila ogrtač u prekrasnu haljinu. Seve je raskopčala gumbe i napravila visoki izrez koji seže visoko iznad koljena te tako ovom muškom komadu podarila seksi i ženstveni makeover. No njen drugi outfit u spotu puno je izazovniji od ovog.

9AD80FE1-6B9D-4E46-90DB-0991FBCA3800

Prvo što vam vjerojatno svima upada u oči su njene zanimljive metalik srebrne sandale s crvenim detaljima koje potpisuje dizajnerica Sophia Webster, a pažnju plijeni i njena jednako svjetlucava mini haljina koja ima efekt poderanih rubova. Severina je i u ovom izdanju odlučila naglasiti struk debelim remenom te je traper jaknom outfitu podarila ležerniji look. Dio kose je podigla i svezala repić u stilu devedesetih te look upotpunila neobičnim pravokutnim sunčanim naočalama i velikim okruglim naušnicama.

O njenom trećem, ružičastom outfitu u spotu smo vam već pisali kada se njime pohvalila na svojem Instagramu, a podsjetiti se možete OVDJE.

Index/Poslov

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)