Home / Vijesti / Regija / Vlasnica apartmana dobila upit iz Nizozemske: “Stižu li u Hrvatsku stotine tisuća muslimanskih migranata?”

Vlasnica apartmana dobila upit iz Nizozemske: “Stižu li u Hrvatsku stotine tisuća muslimanskih migranata?”

JEDNA vlasnica apartmana u Splitu portalu Dalmacija Danas dostavila je upit kojeg je dobila od potencijalnih gostiju iz Nizozemske. Naime, gosti su joj se obratili s pitanjem koje je bilo puno netočnih informacija o našoj zemlji, ali i o susjednoj BiH.

“Željeli smo provjeriti s vama prije nego rezerviramo. Je li sigurno doći u vaše krajeve s obzirom da su na radio postaji ovdje upravo najavili da se stotine tisuća muslimanskih imigranata sprema prijeći granicu iz Bosne prema Hrvatskoj, a da nitko granicu ne štiti s hrvatske strane?

Također, pročitali smo da se u Bosni među imigrantima događa ‘eksplozija’ šuge i drugih zaraznih bolesti, kao i infestacija buha, koje će najvjerojatnije biti prenesene i na hrvatski teritorij, jer hrvatska vlast ne čuva granicu i dopušta tisućama muslimanskih migranata, potencijalnih terorista, da ulaze u državu na dnevnoj bazi.

U velikoj smo dilemi oko našeg planiranog dolaska u Hrvatsku. Molim vas javite nam što se događa na obali i što činite da bi zaštitili svoje turiste od terorista i bolesti koje donose u Hrvatsku”, stoji u upitu potencijalnih gostiju.

“Iako je njihov upit pun predrasuda i netočnih informacija, ostaje pitanje odakle im te informacije? Kako strani mediji dolaze do informacija o stanju na našoj obali? Tko se od nadležnih institucija u Hrvatskoj brine o imidžu naše zemlje u svijetu i na koji to način?”, pita se vlasnica apartmana.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)