Home / Ličnosti / Tom Cruise prvi je holivudski glumac koji je za ovo skupio dovoljno hrabrosti

Tom Cruise prvi je holivudski glumac koji je za ovo skupio dovoljno hrabrosti

“Nemoguća misija: Raspad sistema“ šesti je nastavak filmskog serijala s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi, koji se i ovog puta potpuno uživio u svoju ulogu izvevši potez koji filmska industrija ne pamti


Slavni američki glumac Tom Cruise ušao je u povijest svojim najnovijim potezom u karijeri. Naime, postao je prvi glumac koji je izveo opasni HALO sok s padobranom i to s visine od čak 7,6 kilometara i to za potrebe snimanja novog nastavka “Nemoguća misija: Raspad sistema“.

Paramount Pictures objavio je video u trajanju od dvije i pol minute u kojem možemo vidjeti intenzivne pripreme uoči snimanja opasnog skoka iznad Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Cruise je poznat po brojnim izvedenim vratolomija na snimanjima, bez pomoći dvojnika i kaskadera, no HALO skok je dosad najopasniji. HALO skok je zapravo vojna tehnika skakanja iz aviona s ekstremnih visina, a izvodi se uz pomoć maske s kisikom. Prije samog snimanja, glumac je skok vježbao u posebno izrađenom zračnom tunelu, s posebnom izrađenom maskom kako bi cijelo vrijeme ostao pri svijesti.

Nova Nemoguća misija u kina stiže 27. srpnja ove godine.

 

Dnevnik.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)