Home / After Work / ‘Gram kokaina 500 kuna, pun rezervoar 660 kuna…

‘Gram kokaina 500 kuna, pun rezervoar 660 kuna…

KAD BLOGER KRULE KOMENTIRA CIJENU BENZINA

Cijene goriva otišle su u nebo i svim vozačima odlazak na benzinsku u posljednje je vrijeme izuzetno stresan jer cijena goriva u Hrvatskoj je prošla psihološku granicu od 10 kuna. I dok stručnjaci procjenjuju da će na svjetskom tržištu nafta i dalje poskupljivati jer potražnja raste, a zalihe su se istopile, tankiranje automobila je posljednjih tjedana definitivno najstresniji trenutak za većinu građana.

Tako je bloger Krule na svom Facebook profilu najbolje opisao riječima, a njegov post prenosimo u cijelosti:

“Stanem na benzinskoj sa posuđenom ljutom avtinom. Izađem van… dignem gaće koje su mi spale… je**ga… lastika popustila. Maknem onaj čep… uzmem “pištolj”… turim ga u rezervar… gledam na ono govno od displeja u kojeg svi gledamo kad točimo… piše 10:59… gledam na mobitel, piše 23:59. Derem se da me čuje ova što radi u benzinskoj “Ne ide vam sat dobro, kasni punih 13 sati!”… viče ona “Nisu to sati, to je cijena litre benzina!”.

Otkud taj benzin dolazi oca mu jebem da litra dođe skoro 11 kuna??? Otkud majku mu jebem? Ne bi tolko košta da ga kornjače u kantama nose iz Kuvajta. 
El ga Kolinda na slamku vuče sa Marsa pa je toliko, sunceti*ebem i benzinu???
Ko vozi cisternu, engleska kraljica, pa je zato skupo? Dvaput cisternom opasala Zemlju pa se uznojila sa krunom na glavi pa je litra 10,59? Gram kokaina 500 kuna, pun rezervar 660 kuna… pa bolje se drogirat krutejebo, bar te “baci” na Maldive pa se u moru kupaš sa zmajevima, Štrumfovima, Bipsićima… jeeebote štoeovo!?
Oćel i naši piloti ove nove F-16tare točit za 100 kuna il će preći na plin? Majku ti jebem, mi ćemo prvi imat avijaciju koja je prešla na plin. Borbeni lovac od kojeg je brža lokomotiva HŽ-a. Tenkovi na plin. Prva ekološki osviještena vojska na svijetu. 
Kad na ostavinskoj sinovi naslijede ćaćin alfa romeo, nitko ga neće htjeti uzeti. 
Jedino kod nas piromani odustaju od svog posla, i njima postalo skupo”izvor /JadrankoHodak bloger Krule/

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)