Home / Ličnosti / ACA LUKAS JOJ NAPRAVIO DIJETE? UPLAŠENA JE ZBOG PJEVAČEVIH PRIJETNJI, ZAVRŠILA JE U HITNOJ!

ACA LUKAS JOJ NAPRAVIO DIJETE? UPLAŠENA JE ZBOG PJEVAČEVIH PRIJETNJI, ZAVRŠILA JE U HITNOJ!

Folker Aca Lukas navodno je napravio dijete dvadesettrogodišnjoj Tanji Bogdanović.

Ona za “Blic” tvrdi da joj je od stresa zbog svega što je sa pevačem preživela u jednom trenutku pozlilo i da je pala u nesvest.

Dvadesettrogodišnja devojka navodi da joj se ceo život preokrenuo kada je saznala da nosi Lukasovo dete, te priznaje da je više puta bila u nedoumici da li da ga zadrži.

– Ovo mi je prva trudnoća, ne znam šta da radim, trenutno mi je pakao od života. Ginekolog mi je rekao da ako sada abortiram, da postoji velika šansa da kasnije muškarcu koga zavolim neću moći da rodim dete, rizik je. Hoću samo da ovo prođe, da Lukas prestane da mi preti – kaže ona.

Tanja Bogdanović
TANJA BOGDANOVIĆ • RAS / RAS SRBIJA

Bogdanovićeva je zatim izjavila kako je od pretrpljenog pritiska i stresa zbog Ace Lukasa u jednom trenutku završila i u Hitnoj pomoći.

SKANDALOZNA ISPOVIJEST 23-GODIŠNJE DEVOJKE: ‘LUKAS MI PRIJETI JER NE ŽELIM DA ABORTIRAM NJEGOVO DIJETE!’

– Teško mi je, u petak sam čak kolabirala. Pala sam u nesvest, od pritiska i katastrofe koma me je snašla. Doktori su mi rekli da moram da jedem i da se pazim, pogotovo sad kad sam u drugom stanju. Samo bih da sve prođe nekako. Baš sam bila besna kad mi je ponudio pare da abortiram, zato sam sve i iznela u medije, i da bih se na neki način zaštitila. Moj cilj je da pretnje prestanu i da ja sama na miru odlučim da li ću da zadržim bebu ili ne. Imam 23 godine, mlada sam, moram da razmislim – za “Blic” je zaključila Tanja Bogdanović.

Aca Lukas
ACA LUKAS 

Povodom naše priče da će ponovo postati otac, oglasio se i Aca Lukas. On je potvrdio da poznaje Tanju Bogdanović, ali zatim objašnjavao da njena priča nije istina.

– Ona je bila kod mene u stanu sa društvom. Da nosi moje dete, ne bi se obratila medijima, ona je psihopata – rekao je Aleksandar Vuksanović za “Blic”.

Tanja je za „Blic” poručila da ju je najviše povredilo i razbesnelo kada je Aca Lukas njihovo nerođeno dete nazvao krokodilom.

– Rekao mi je: „Šta ti je, rodićeš krokodila! Bolje ti je da odmah abortiraš!” Sa njim danas pričaš jednu priču, sutra drugu. Rekao mi je da će mi je*ti mater i svašta još, pa se onda naglo promeni i bude dobar, pa opet preti. Strašno je! – rekla je Bogdanovićeva za “Blic”.

 

(Blic/Pulsonline/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)