Home / After Work / Sport / PRLJAVI RAMOS Smije se nakon što ozlijedi Salaha, pa laktom raspali Kariusa

PRLJAVI RAMOS Smije se nakon što ozlijedi Salaha, pa laktom raspali Kariusa

TVRDITI da Ramos nije namjerno ozlijedio Salaha u finalu Lige prvaka (Real – Liverpool 3:1) mogu samo oni koji nikada nisu igrali nogomet. Ili barem gledali borilačke sportove.

Realov kapetan u prošlosti je bio korektan nogometaš, ali radikalna promjena u njegovom ponašanju na terenu dolazi otkako mu je suigrač u obrani postao Pepe, a svoj obol tom preobražaju dao je i dolazak Josea Mourinha u klub. Od tada Ramos postaje prljavi žicar, simulator i grubijan.

Nedvojbeno jedan od najboljih braniča u povijesti, te strijelac ključnih golova, zahvaljujući tome što je vođa Reala te prvak Europe i svijeta sa Španjolskom, ima ne samo ogroman kredit i popust kod sudaca, nego je nekad tijekom mečeva očito kako je djeliteljima pravde čast što im se ovaj obraća.

Ramos sve to koristi, te se maksimalno služi prljavim trikovima kako bi do kraja kapitalizirao na svom statusu.

Točno to napravio je u 26. minuti finala Lige prvaka. Tada je najboljeg suparničkog igrača Mohameda Salaha uhvatio u klinč tako što je svojom lijevom rukom obuhvatio njegovu desnu, a zatim je iskoristio to što je daleko fizički jači od njega da bi se bacio na njega. Tako se težinom svog i suparnikovog tijela sručio na Salaha i zabio ga u tlo iznimno osjetljivim dijelom tijela, ramenom.


Igrač Ramosovog iskustva i “dosjea” u ovoj situaciji ne zaslužuje “presumpciju nevinosti”. Realov kapetan zna sve o nogometu, posebno o njegovim mračnim stranama i nema dvojbe da je bio svjestan da može ozlijediti najboljeg igrača suparnika.

Upravo to je napravio i tako preokrenuo utakmicu kojom je do tada dominirao Liverpool. Nakon što su ostali bez daleko najboljeg igrača i strijelca, Redsi su trenutno postali sjena momčadi koja je do tada vladala finalom Lige prvaka, a Real je do kraja lako pobijedio.

Ne tvrdimo da je Ramos ovako želio teško raniti Salaha, ali svakako mu je namjera bila srušiti ga. Zašto bi ga inače držao zarobljenog rukom u duelu i nakon toga pao na njega?

Ozljeđivanjem Salaha nije bio kraj Ramosovim nekažnjenim prljavim rabotama.

Dok je žrtva njegovog nasrtaja u suzama odlazila s terena, on je nasmijan ćaskao s pomoćnim sucem, svjedoči ova snimka:


Nakon toga je u drugom poluvremenu pred Liverpoolovim golom laktom u glavu raspalio Lorisa Kariusa. I ovdje se vidi koliko je Ramos “snalažljiv”.

Naizgled se čini da ga je u ovoj situaciji gurnuo van Dijk. Ali, pogledate li pažljivije, vidjet ćete da je Ramos i ovom (ne)prilikom dobio upravo ono što je htio; kontakt sa suparnikom iskoristio je za ugrožavanje ne samo suparničkog gola, nego i golmana. Skočio je i “produljio” je ruku kako bi njom snažno zakačio Kariusa. Jako prljav potez od dokazano prljavog igrača:


Cinično je dakle da je Ramos prvo u finalu LP-a uništio Liverpool nekažnjenim ozljeđivanjem njegovog najboljeg igrača, kojem je usput ozbiljno ugrozio nastup na SP-u, nakon toga također bez opomene snažno udario suparničkog golmana i na kraju podigao trofej pobjednika.

Ali, kako tek nazvati njegovu izjavu nakon utakmice: “Tužno je to što se dogodilo Salahu. Međutim, ja nipošto nisam kriv za to. On je mene prvi uhvatio u klinč i nakon toga nisam mogao napraviti ništa.”

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)