Home / Vijesti / Gradovi / (UZNEMIRUJUĆI FOTO) TRAGEDIJA ! VOZIO SUPROTNIM SMJEROM NA AUTOPUTU – JEDNA OSOBA POGINULA ŠEST POVREĐENO!

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) TRAGEDIJA ! VOZIO SUPROTNIM SMJEROM NA AUTOPUTU – JEDNA OSOBA POGINULA ŠEST POVREĐENO!

Jedna osoba je poginula, a šest je povređeno u saobraćajnoj nesreći, oko jedan ujutru, na autoputu Beograd – Šid! Nesreću je izazvao vozač automobila, koji je u blizini Geneks kule na autoputu vozio u kontra smeru, odnosno ka Šidu, u traci koja vodi ka centru Beograda, te direktno udario u drugi automobil

 Vozač koji je oko 600 metara vozio u kontra pravcu je i poginuo, a vozač i petoro putnika u drugom automobilu su povređeni.

U tom udesu su još teško povređene četiri osobe i dve lakše, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, nesreća se dogodila sinoć u 23.51 kada su se sudarili automobil i kombi, a na mesto udesa su išle četiri lekarske ekipe.
Teške, višestruke povrede u tom udesu su zadobila tri muškarca starosti 28, 30 i 38 godina i 30. godišnja žena, a lakše su povređene dve žene starosti oko 26 i 27 godina. 


Oni su svi odvezeni u Urgentni centar, a 60. godišnji muškarac je takođe dovezen u Urgentni centar na reanimaciju, ali nije preživeo.

Informer.rs/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)