Home / Ličnosti / Mladenka Meghan Markle ponovo je savršeno prekršila kraljevsku tradiciju

Mladenka Meghan Markle ponovo je savršeno prekršila kraljevsku tradiciju

Iako je najviše pažnje ukrala njena vjenčanica, moramo pohvaliti i njenu frizuru te make-up • Meghan se po tom pitanju nije držala kraljevske tradicije

DANAS se diljem svijeta budno pratilo vjenčanje britanskog princa Harryja i Meghan Markle.
Trenutak koji se čekao s posebnim nestrpljenjem bio je dolazak mladenke u Kapelicu svetog Juraja u dvorcu Windsor jer se do tada nije znalo kakvu će vjenčanicu nositi. Očekivano, Meghan je izgledala prekrasno, a uspjela je sve iznenaditi odabravši vjenčanicu s potpisom modne kuće Givenchykoju nitko nije ni spomenuo kao mogući izbor uoči kraljevskog vjenčanja.
A iako je prekrasna haljina s lađa izrezom ukrala svu pažnju, Meghan nas je oduševila i svojom frizurom te make-upom kojima je savršeno prekršila kraljevsku tradiciju.
Naime, do sada je bio običaj da pripadnice kraljevske obitelji nose raspuštenu kosu na svom vjenčanju, a Meghan je svoju svezala u nisku punđu s nekoliko nestašnih pramenova koji su joj padali uz lice. Ovakva frizura je u proteklih nekoliko mjeseci postala njen zaštitni znak, a mini glamurozni makeover za vjenčanje podario joj je poznati frizer Serge Normant, kako piše američki Vogue.
Kraljevski izgled podarila joj je dijamantna tijara kraljice Mary, bake kraljice Elizabete II. Uz ležernu frizuru, nosila je i suptilni, prirodni make-up za koji je zaslužna šminkerica slavnih Daniel Martin, kako otkriva Vogue koji i s pravom navodi da bi prirodni look sada vrlo lako mogao postati novi hit trend među mladenkama.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)