Home / Ličnosti / TUŽILAŠTVO DANAS RIJEŠILO: Evo koju je ODLUKU donio sud u vezi slučaja Lazukić/Bekvalac, kako će KOD DJETETA?

TUŽILAŠTVO DANAS RIJEŠILO: Evo koju je ODLUKU donio sud u vezi slučaja Lazukić/Bekvalac, kako će KOD DJETETA?

Loši dani.
Prvi osnovni sud u Beogradu produžio je u utorak 15. maja, Luki Lazukiću mjeru zabrane prilaska i komunikacije sa pjevačicom Natašom Bekvalac, a ova mjera može da traje do okončanja krivičnog postupka koji se protiv njega vodi zbog sumnje da je izvršio porodično nasilje nad suprugom, precizirala je za Tanjug portparol suda Ivana Ramić.

Podsjetimo, Lazukić se sumnjiči da je Nataši nanjeo lake tjelesne povrede u noći između 13. i 14. aprila u njenom stanu na Dedinju.

U tužilaštvu se nastavlja izvođenje dokaznih radnji povodom krivične prijave Nataše Bekvalac protiv Lazukića za nasilje u porodici, nakon čega će biti odlučeno da li će on biti optužen ili ne.

Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao.

On je protiv supruge podnjeo krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanja, ali će o toj prijavi tužilaštvo odlučiti nakon okončanja postupka za nasilje u porodici. Osim toga, on je podnjeo i krivičnu prijavu protiv Natašinog oca Dragoslava Bekvalca.

Ipak, tužilaštvo je riješilo da i dalje ne prilazi svojoj, i dalje zakonitoj, supruzi što znači da neće moći da viđa ni svoju dvomjesečnu ćerkicu Katju.

 

srbijadanas.com/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)