Home / Ličnosti / NASILNI MUŽ NATAŠE BEKVALAC U STRAHU ZA ŽIVOT: “Natašin otac ima pištolj, ubiće me”

NASILNI MUŽ NATAŠE BEKVALAC U STRAHU ZA ŽIVOT: “Natašin otac ima pištolj, ubiće me”

Luka Lazukić je juče tražio policijsku zaštitu od svog tasta Dragoljuba Bekvalca!

Naime, mjesec dana nakon što je pop pjevačica Nataša Bekvalac optužila supruga da ju je pretukao, on je otišao u MUP na Čukarici u Beogradu, gdje je policajcima rekao da se plaši za svoju bezbjednost zbog javnih prijetnji koje je na njegov račun, navodno, izrekao njegov tast.

Kako saznajemo, Lazukić je u policijskoj stanici ispričao kako mu nije svejedno zbog prijetnji Natašinog oca, te je tražio da policija reaguje i da ga zaštiti. Luka se zadržao nekoliko sati u stanici, gdje je u prisustvu svog advokata dao izjavu.

– Luka je u policijskoj stanici davao izjavu, a sa sobom je, kao dokazni materijal da mu je ugrožena bezbjednost, donio i primjerke dva intervjua koje je dao Dragoljub Bekvalac, a u kojima piše da bi ubio za svoju kćerku. Između ostalog, u izjavama Natašinog oca stoji i da je spreman, sada kad je ovo doživjela, i da pogine za nju – otkriva dobro obaviješten izvor za „Alo!“ i dodaje da je Lazukić kao dokaz priložio i video-snimak u kojem Dragoljub Bekvalac, navodno, govori kako ima oružje.

– Luka je tražio da policija provjeri da li je pištolj u njegovom vlasništvu i da li je registrovan na njega. Lazukić je ispričao kako zna da je njegov tast opasan, jer mu je Nataša prije izvjesnog vremena ispričala kako je njen otac „bog i batina“. Ispričao je i kako smatra da je Dragoljub neuračunljiv i dodao da ga se plaši – otkriva naš izvor.

Na pitanja policijskog službenika da li je dobio otvorene prijetnje od oca Nataše Bekvalac Luka je odgovorio da nije.

– Ispričao je da direktne prijetnje nije dobio, ali da je mnogo opasnije to što je njegov tast javno pozivao ljude putem medija na nasilje i linč, te da je strašna činjenica da mu je bilo dozvoljeno da gostuje na televizijama sa nacionalnom frekvencijom – otkriva izvor za „Alo!“.

Podsjetimo, Bekvalac je gostovao u emisiji Olivere Kovačević „Da, možda, ne“ na RTS-u nekoliko dana poslije nemilog događaja, gdje je, između ostalog, izjavio da bi sve učinio za svoju kćerku.

– Sreća što od Novog Sada do Beograda ima toliko kilometara. Baš sam čitao prije 10 godina šta sam rekao za Natašu, da bih za nju ubio, sada kažem – za Natašu bih i poginuo – rekao je Natašin otac, osvrnuvši se na traumu koju je ona pretrpela samo mesec i po dana poslije rođenja kćerke Katje.

– Čovjek od 120 kila je napao ženu od 60, udarao ju je u ranu od carskog reza, to ne može normalan čovjek da uradi sa suprugom, majkom svog djeteta. Poštujem žene, a djecu ću uvek da štitim. Nataša mi je rekla da je on je poslije porođaja postao drugi čovjek, da je bio ljut što je beba zauzela njegovo mjesto. To ne mogu da shvatim. Čoveku je mjesto pored svoje žene, a ne u kafani do četiri ujutru – ispričao je Bekvalac.

Desetak dana kasnije Lazukićevi advokati su podnijeli krivičnu prijavu protiv Dragoljuba Bekvalca zbog navodnih prijetnji, kao i protiv Nataše, zbog navodnog lažnog prijavljivanja nasilja u porodici.

 

 

(Alo.rs/SB/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)