Home / Ličnosti / Željko i Jovana Joksimović kupili vilu vrijednu nevjerovatnih 2.500.000 eura…

Željko i Jovana Joksimović kupili vilu vrijednu nevjerovatnih 2.500.000 eura…

Željko i Jovana Joksimović kupili su vilu na Senjaku kod Beograda vrijednu 2.500.000 eura od Ivane Mišković i Gorana Karića. Pjevač i voditeljica su godinama živjeli u stanu na Vračaru, ali su odlučili da se presele u luksuzniji dom kada je Jovana u oktobru prošle godine rodila Srnu i Anu.

Sa Ivanom i Goranom, svojim dugogodišnjim prijateljima, mjesecima su pričali o kupovini njihove vile. Kako Informer saznaje, nedavno je pao dogovor, pa je porodica Joksimović postala vlasnik ove luksuzne nekretnine.

352C67A1-8C62-4C57-B54C-83EF0A550D00 D8CDD430-02FD-49FA-918D-6EA7185BCA3E

– Vile na Senjaku su uvijek na cijeni, a ova je među najskupljim. Izuzetno je luksuzna i predivno uređena. Mišković i Karić su mogli još veći novac da uzmu za nju, ali su odlučili da je prodaju Željku i Jovani za 2.500.000 eura. Joksimovići su stalno maštali da imaju ovakvu kuću, dvorište za djecu, a kada se Jovana porodila, definitivno su shvatili da im treba veći prostor. Vila njihovih prijatelja im se oduvijek sviđala i kada su čuli da je prodaju, odmah su poželjeli da je kupe – kaže izvor Informera blizak ovim bračnim parovima.

Izvor također dodaje da je Jovana posebno oduševljena novim porodičnim domom.

– Sve u kući je veoma prostrano i uređeno do posljednjeg detalja. Kuhinja je prelijepa, dnevna soba je veoma luksuzna. Kosta, Srna i Ana će imati svoje sobe. Čak će i Željkova kćerka iz prvog braka Mina, koja ponekad dolazi kod tate, imati svoj kutak. Željko planira da jednu prostoriju pretvori u studio kako bi mogao raditi kad god mu dođe inspiracija za muziku – objašnjava sagovornik.

Joksimovićima se posebno dopada dvorište, koje će im biti prava oaza u kojoj će moći da provode vrijeme sa djecom:

– Imaju divan bazen, ali i dječije igralište koje je opremljeno ljuljaškama i klackalicama. Kuća iz bajke. Mogu bukvalno sutra da se usele, sve je uređeno do posljednjeg detalja. Ipak, oni će neke dijelove preurediti po svom ukusu, tako da trenutno razgledaju i biraju novi namještaj.

novi.ba/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)