Home / Ličnosti / “JA SAM VRIŠTALA, A ON JE PONAVLJAO NAJBRUTALNIJE UVREDE”: Nataša dala potresan iskaz o Lazukićevom prebijanju

“JA SAM VRIŠTALA, A ON JE PONAVLJAO NAJBRUTALNIJE UVREDE”: Nataša dala potresan iskaz o Lazukićevom prebijanju

Nataša Bekavalac i Luka Lazukić jučer su saslušani u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, a iskaze su davali odvojeno.

U sudnici je najpre bio Luka koji je saslušavan dva sata, dok je Nataša zatim unutra provela čitava četiri sata, a iskaz je dala i dadilja njene djece koja je bila u stanu u noći kada je Lazukić pretukao pjevačicu. Tokom saslušanja, pjevačica je iznela detalje sukoba sa suprugom koji je kulminirao nasiljem.

Pjevačica je pred sudijom i advokatima Luke Lazukića opisala sve što se dešavalo u noći između 13. i 14. aprila, kada je on u alkoholisanom stanju došao kući iz noćnog provoda.

Naime, ona je potvrdila da je Luka u pola pet ujutru stigao kući i legao da spava, te da mu je ona zatim u telefonu pronašla poruke ljubavnog sadržaja koje je razmenjivao sa dvije djevojke.

– Kada sam pročitala dopisivanje sa dvije žene, počela sam da ga drmusam i budim. Rekla sam mu “Sram te bilo, imaš dijete od 40 dana”, na šta mi je on odgovorio “Ku*vetino jedna, ko je tebe dovezao kući, ko te je*ao večeras”. Nastavio je da me vrijeđa i ja sam mu tada rekla “Mama ti je ku*va”. Čim sam to izgovorila, ustao je i pesnicom me udario u lijevu stranu glave. Pala sam na trosjed, a zatim na pod. Pokušala sam da ustanem, on je bio i za mene, uhvatio me je za kosu i nastavio da me udara pesnicom u glavu. Ja sam vrištala, a on je ponavljao da sam ku*va i ku*vetina – ispričala je Nataša na saslušanju, a prenosi “Kurir”.

Nataša je izjavila i da ju je Luka zatim bacio na pod i nogom šutnuo u ranu od carskog reza. Pjevačica se u jednom trenutku rasplakala u sudnici.

SB/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)