Home / Ličnosti / HAOS NA ESTRADI| HARIS ĆE POLUDJETI: BOSANAC EDO ZAPROSIO RADU MANOJLOVIĆ NA NASTUPU…

HAOS NA ESTRADI| HARIS ĆE POLUDJETI: BOSANAC EDO ZAPROSIO RADU MANOJLOVIĆ NA NASTUPU…

Bude li Haris Berković ovako nastavio vrlo lako će ostati bez svoje drage, pa bi joj mogao pjevati svoj posljednji hit “Prokleta“. U tom slučaju, Rada će mu također odgovoriti riječima svoje pjesme “Spavaj mirno“… Jer, zlatnu koku mnogi žele i nema vremena za odugovlačenje!

Iako mediji mjesecima unazad pišu o vezi Rade Manojlović i Harisa Berkovića, govora o njihovoj vjerdibi još uvijek nije bilo! A ukoliko se mlađahni Berković opusti, mogao bi da ostane bez svoje drage, koja važi za jednu od najpoželjenijih pjevačica!

Haris Berković je trenutno okupiran snimanjem spota za novu pjesmu `Magla`, a bude li previše vremena provodio radeći na novim projektima i ukoliko zapostavi privatni život i ljubav, mogao bi sebe dovesti u ogromne probleme, jer njegovoj djevojci Radi Manojlović ljubavne ponude pljušte sa svih strana.

Rada za sada uspijeva da ostane imuna na razne ponude! Nedavno je u pauzi nastupa ostala potpuno zatečena kada je izvijesni Bosanac Edo kleknuo pred nju i iza leđa izvadio crvenu ružu. Vidjevši da će kleknuti, svi prisutni su ostali otvorenih usta i bez komentara, ne vjerujući svojim očima. Samo su očekivali da ugledaju prsten, no kako je ovo mladić koji od ranije poznaje pjevačicu, samo se našalio sa njom i svima koji su se tu zadesili. Svakako, Rada mu nije zamjerila, te je prihvatila njegovu pošalicu. Tako ti je Rado, vole te Bosanci – izgleda kako ti je pisano da budeš naša snajka, htjela ti ili ne.

HARIS BERKOVIĆ JE TRENUTNO OKUPIRAN SNIMANJEM SPOTA ZA NOVU PJESMU `MAGLA`, A BUDE LI PREVIŠE VREMENA PROVODIO RADEĆI NA NOVIM PROJEKTIMA I UKOLIKO ZAPOSTAVI PRIVATNI ŽIVOT I LJUBAV, MOGAO BI SEBE DOVESTI U OGROMNE PROBLEME, JER NJEGOVOJ DJEVOJCI RADI MANOJLOVIĆ LJUBAVNE PONUDE PLJUŠTE SA SVIH STRANA.

Ekskluziva.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)