Home / Ličnosti / Sve mračne tajne Karleuše isplivale – otvoreno pismo potreslo cijelo Srbiju, a svi se pitaju šta će uraditi sada

Sve mračne tajne Karleuše isplivale – otvoreno pismo potreslo cijelo Srbiju, a svi se pitaju šta će uraditi sada

Rat koji se dešava između Ceca i Karleuše je takav bio da su se one našle u sudnici prilikom tužbe od Cece koje su bile upućena za Karleušu, a mediji su prenijeli kako je tu bilo mnoge svađe i galame, a zbog toga je moralo i obezbjeđenje reagovati da bi se situacija smirila.

Kada se problem probao riješiti sa mirnim putem, onda Ceca nije htjela dati nikakvu izjavu za javnost, gdje je ona rekla kako to njoj sud ne dozvoljava, ali ipak je Karleuša dala jednu kraću izjavu gdje je rekla kako je sve bilo tako kako su mediji prenijeli, a rat između njih se nastavlja.

One su dvije rivalke koje su sada poprimile neočekivane velike razmjere. Tada se učinilo kako je cijeli ovaj događaj napravio jednu veliku lavinu, gjde je jedan novinar odlučio da pokaže otvoreno pismo, a koje je upućeno Karleuši.

Novinar Nikola Rumenić je na svojme profilu na društvenim mrežama napisao jedno veće pismo koje bilo puno detalja gdje s eon odlučio osvrnuti na prijašnjih 11 godina njihove saradnje, te sve mračne tajne od pjevačice.

Pogledajte kako je to izgledalo:

On je izjavio kako je on prijatelj od Cece i kako njega neće moći kupiti. On je odlučio u pismu da spomene još neke ljude sa estrade, kao i neke ugledne sportiste, a tako je iznenadio mnoge sa tim potezom.

U tome pismu je odlučio spomenuti Lepu Brenu, Tonija Bjelića, Draganu Mirković, Prijovićku, Anu Nikolić, Daru Bubamaru, te još neke poznate sportiste, a cijelo to pismo je novinar uputio za karleušu.

Što jeste istina, ovo pismo izgleda veliko i puno detalja, a kao što i sami možete vidjeti to bi moglo da izazove jednu pravu lavinu, a šta će biti od odgovor na ove prozivke ćemo samo čekati i vidjeti.

 

Po dolasku, obe strane za Telegraf su rekle da će izjave dati nakon pokušaja medijacije, kako se pravno zove ono što je sudija danas pokušao da postigne između Jelene i Cece. Međutim, po izlasku iz suda Ceca je kratko rekla: “Nema izjava”, a na pitanje kako je rekla je “Odlično”

Jelena je sud napustila 15 minuta kasnije, zbog razgovora sa advokatima sa kojima se zadržala unutar suda, a po izlasku je bila vidno raspoložena.

Prvo pitanje i za nju bilo je kako se oseća.

– Odlično! Kako ste vi? Je l’ vam hladno? – sa osmehom je upitala vidno opuštena Jelena

Na pitanje kako je prošao pokušaj pomirenja i da li je do njega došlo, Jelena je potvrdila ono što smo ranije objavili – da od pomirenja nema ništa.

Burno je bilo. Ali, sve što mogu da kažem, pošto je tako sud naložio, da se nikakvi detalji ne iznose u javnost, jeste da nije došlo do uspešnog pomirenja, hajde tako da kažem. Nije bilo ni blizu! – rekla nam je Jelena

Na naše pitanje da li je ona ta koja nije želela da se pomiri, ponovila je:

– Nije bilo ni blizu.

Na našu konstataciju, da smo ispred sudnice čuli Cecin vrlo povišen ton i izgovaranje reči: “Sram te bilo”, “Ćuti”, “Nemoj samo ti da mi pričaš o poštenju”, “Umukni” i druge, Jelena je rekla da to nisu bile njene reči.

Šta ste vi čuli – verovatno niste čuli iz mojih usta. Ja sam neko ko se kulturno ponaša, pogotovo pred sudom. Poštujem sud. Ne koristim takav, uličarski rečnik u sudnici. Koga ste vi čuli, ja ne znam, mene niste! (smeh) – raspoloženo je završila Karleuša.

Kroner/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)