Home / Kompanije i Tenderi / Redizajnirani Apple Watch 4 dolazit će s većim ekranom

Redizajnirani Apple Watch 4 dolazit će s većim ekranom

Apple Watch 4 bi se na tržištu trebao pojaviti u septembru, ali po prvi put će taj uređaj imati privilegiju da pri predstavljanju njegov nasljednik bilježi sjajne rezultate. Naime, samo u četvrtom kvartalu prošle godine isporučeno je osam miliona Appleovih pametnih satova, što je 57,5 posto rasta u odnosu na godinu prije.

Dakle, korisnici su prepoznali taj uređaj i Apple može zadovoljno trljati ruke pa samim time na krilima tog uspjeha najavljuje novitete za “četvorku”. Koja će, naravno, biti najbolje što je ta najbogatija tehnološka kompanija svijeta dosad ponudila po pitanju pametnih satova.

Ukratko, Apple Watch 4 bit će redizajniran, ekran bi mu trebao biti 15 posto veći nego kod “trojke” i baterija će mu duže trajati nego kod prethodnika. Uz to, uređaj će imati više senzora, što znači da će bolje prepoznavati navike korisnika, njegovo zdravlje, koliko se kreće… Jasno je, po svim parametrima bit će to, kao što je rečeno, najbolji Appleov pametni sat.

Uz sve to, po prvi će se put mijenjati dizajn, samo zato da bi toliko veći mogao ipak estetski djelovati primamljivo. Ne treba previše napominjati da će ekran biti praktički bez rubova, čime se nastavlja trend Applea postavljen s iPhone X. Također, zanimljivost je da će Apple Watch 4 imati Super AMOLED ekran, što pak znači da se nastavlja suradnja sa Samsungom.

Cafe/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Epidemija morbila u Bosni i Hercegovini

U mjesecu svibnju, prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), evidentirano je 14 …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)