Home / Ličnosti / GRUDI SU JOJ TEŠKE DESET KILOGRAMA, ZBOG NJIH MORA U PRIJEVREMENU PENZIJU: ‘Ne želim ih smanjivati jer ih volim, ali neizdrživo me boli’

GRUDI SU JOJ TEŠKE DESET KILOGRAMA, ZBOG NJIH MORA U PRIJEVREMENU PENZIJU: ‘Ne želim ih smanjivati jer ih volim, ali neizdrživo me boli’

Prevelike grudi stvaraju Lindsey velike teškoće i bol u leđima
Poznata Playboyeva zečica Lindsey Pelas, atraktivna i bujna plavuša i najatraktivnija UFC kavez djevojka, čini se kako se povlači iz najelitnije svjetske organizacije slobodne borbe. Razlog? Prevelike grudi.

Naime, prevelike grudi stvaraju Lindsey velike teškoće i bol u leđima, zbog čega će na kraju vjerojatno i odustati od pojavljivanja na velikim eventima. Nedavno je medijima rekla da su joj grudi teške otprilike deset kilograma (svaka teži otprilike pet kilograma), ali da ih ne namjerava smanjivati jer je ponosna na njih…

 

 “Moje grudi su dio mene. Ali, osjećam sve jaču bol u kralježnici i to traje već mjesecima. Naravno, znam što je posljedica toga. Bol je neugodna, baš gnjavi. Ali, krevet i dobra masaža mogu sve riješiti”, kazala je Lindsey Pelas, čije riječi prenosi britanski Daily Mail.

Lindsey Pelas je 26-godišnja Playboyeva zečica s preko 7 milijuna obožavatelja na Instagramu koji su dosta burno reagirali na njezinu nedavnu objavu.
Lindsey je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj grudi prekriva samo pramenovima kose pa su mnogi primijetili asimetriju na njima.
To je potaknulo pravu raspravu u kojoj su jedni zaključili da ih je upropastila operacijom, a drugi da su naprosto nesimetrične.

No, neki se nisu mogli složiti čak niti s time da su asimetrične već da se radi o optičkoj varci zbog kuta snimanja.
Njezine kontroverzne grudi koje su digle toliko prašine možete pogledati u nastavku pa sami procijeniti o čemu se radi:

Daily Mail

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)