Home / Vijesti / Gradovi / 25.03.2018. / 17:31h Košarka – Haos u Zagrebu Navijači Budućnosti pravili nerede na Trgu bana Jelačića, svi privedeni

25.03.2018. / 17:31h Košarka – Haos u Zagrebu Navijači Budućnosti pravili nerede na Trgu bana Jelačića, svi privedeni

Oko 50 navijača Košarkaškog kluba Budućnost uhapšeno je nakon nereda u centru Zagreba danas oko 14 časova, prenose hrvatski mediji.

Nova TV prenosi i da su navijači na Trgu bana Jelačića pjevali “Ubij ustaše” i “Ovo je Srbija” te da su razbijali flaše nekoliko sati pred meč sa Cedevitom.

Portal Index.hr navodi da je policija postrojila grupu navijača koja je prethodno rušila kante po centru i “porazbijala nekoliko kafića”.

Navodi se i da je policija privela izgrednike i da prema prvim informacijama nema povrijeđenih, a da je u međuvremenu bačen i suzavac, mada se ne zna da li su ga bacili policajci ili navijači.

Navijači Budućnosti, koji sebe nazivaju “Varvari”, stigli su u Zagreb kako bi gledali drugi meč polufinala ABA lige protiv Cedevite koju je crnogorski sastav dobio u posljednjim sekundama poenima bh. reprezentativca Nemanje Gordića (84:83).

Drugi meč igra se od 18 sati u Zagrebu uz prijenos na kanalu Arena Sport.

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)