Home / Ličnosti / Ona je velika Instagram zvijezda ,VODITELJKA o kojoj bruji CIJELI REGION! Prvi put je pokazala LICE BEZ ŠMINKE i ništa nije kako je izgledalo (FOTO)

Ona je velika Instagram zvijezda ,VODITELJKA o kojoj bruji CIJELI REGION! Prvi put je pokazala LICE BEZ ŠMINKE i ništa nije kako je izgledalo (FOTO)

Hana Hadžiavgić, bosansko-hercegovačka voditeljka i novinarka poznata je širom regiona, pa tako i u Srbiji, a ova dama karijeru je izgradila na svojevrsnim skandalima, ali je brend za sebe postala na drušvenoj mreži Instagram gde je trenutno prati više od 350.000 ljudi.

Publiku je kupila otvorenošću i iskrenim ispovjestima o svom ličnom životu i iznoseći stavove netipične za ove prostore. Ona je prepoznatljiva i po heštegu i nadimku koji je sama sebi dala “OpetNajljepša”, a njen profil prepun je fotografija na kojima prezentuje svoj luskuzan način života, ali i svoje odjevne kombinacije i mejkap izdanja.

Hanu ćete teško vidjeti bez šminke, tip-top frizure, te da nije odjevena po poslednjoj modi i sa ukusom – ona je gotovo uvijek maksimalno dotjerana!

Ipak, poslije godina i godina na estradi, ona je odlučila da svima pokaže svoje pravo lice i objavi fotografiju bez trunke šminke… Ipak, ne možemo da ne primjetimo da ista ima filtere. Hana je sama napomenula da je ovo njen prvi selfi na kome ne nosi mejkap.

– Ponovila sam moje obrvice, za mene jedan od najvažnijih ukrasa ženskog lica, ali i prvi put stavila selfi bez trunke šminke – napisala je 34-godišnja Sarajka uz fotografiju.

Balkanspress/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)