Home / Kompanije i Tenderi / VIDEO Upravo Rimac u najboljem društvu u Ženevi

VIDEO Upravo Rimac u najboljem društvu u Ženevi

IZ ŽENEVE se za Index javlja poduzetnik i entuzijast električnih automobila Saša Cvetojević koji nam donosi i kratki razgovor s Matom Rimcem samo par sati uoči velike promijere superautomobila Concept Two. Razgovor s Rimcem je nažalost pukao, pa sada razgovaramo s Rimčevim kolegom koji nam otkriva neke detalje o autu.

“Ekran se povećao, okrenuo se horizontalno, upravljačka ploča je eliminirana iz auta, pojednostavljena je, i napravljena na puno inventiniji način što ćete vidjeti poslije”…

Direktor prodaje Rimac automobila rekao je da će proizvesti 150 takvih automobila i da će svi biti proizvedeni u Hrvatskoj. “Znači kao što već znamo, imat će 1914 ks, trebat će mu 1.85 sekundi do 96 km/h, okretni moment 2300 Nm, šasija je potpuno nova, auto je pravi GT. Imamo kompletan sustav sigurnosti, uvedeni su zračni jastuci, kompletno novi razvijeni sustav telemetrije za auto”, rekao nam je direktor prodaje.

Također, pokazao nam je i pogonski sustav novog auta. “S prednje strane nalaze se prednji motori, koji imaju jedno brzinsku getribu, u sredini je baterijski paket…”, pokazuje nam na snimci.

Otkriva nam i da Rimac Automobili imaju novi logo.

Index.hr

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)