Home / Ličnosti / Pričalo se da je Putin u tajnoj vezi sa Natalijom: Na štiklama je od ruskog predsjednika viša 20 centimetara

Pričalo se da je Putin u tajnoj vezi sa Natalijom: Na štiklama je od ruskog predsjednika viša 20 centimetara

Natalija Rogozina (41), poznatija kao Nataša ili pak Macola, nekadašnja je bokserka, svjetska je prvakinja u srednjoj kategotriji. Rođena u Kazahstanu, svoj život je organizovala u Moskvi, a pored titula i dobrog izgleda svijet je ipak zna po još nečem – onaje zavela ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Natalija Rogozina

Dobro je poznato da je predsjednik Rusije sportski tip. Džudo, skijanje, hokej, malo je toga što njemu ne ide od ruke, ali ko bi pomislio da njegovo interesovanje može da pobudi jedna bokserka?

Nije jednom Putin viđen sa damama iz svijeta umjetnosti. Ana Netrepko, operska diva, na čije nastupe je rado odlazi, Svetlana Zaharova, primabalerina Boljšoj teatra samo su neka od imena koja su se pominjala uz putina nakon razvoda sa Ljudmilom Putin.

Tu je bila i špijunka Ana Čepmen, najviše medijske prašine diglo se oko gimnastičarke Aline Kabajeve, spekulisalo se čak i da su se tajno vjenčali. Ipak, koliko god nježne dame išle uz njega, njemu je oko stalo na 10 centimetara višoj bokserki.

Atrakrivna Natalija postala je tema sjvetskih medija

Nataša je visoka 1,81 metar, Putin 1,70 centimetara. Razlika u visini prilikom prvog njihovog sustreta, kada je Nataša bila na štiklama od oko 20 centimatara, bila je medijska senzacija, ali ipak je bilo mnogo važnije kako plavokosa dama gleda Putina.

Uloga zvijezde nije joj strana. Na takmičenjima do 2009. godine nikada nije izgubila nijedan meč, a kasnije nije izbjegla ni to da njen sek*epil bude predstavljen u mnogobrojnim muškim časopisima.

Popularnost koju je stekla upoznavanjem sa Putinom prijala bi svakoj dami, a Nataša je i tu ulogu s lakoćom iznela. Ona je prosto žena-borac.

Kroner/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)