Home / Vijesti / BiH / BEJTOVIC COMMUNICATIONS I REPRESENT COMMUNICATIONS BANJA LUKA ZVANIČNE PR AGENCIJE AVIOKOMPANIJE WIZZ AIR ZA BiH

BEJTOVIC COMMUNICATIONS I REPRESENT COMMUNICATIONS BANJA LUKA ZVANIČNE PR AGENCIJE AVIOKOMPANIJE WIZZ AIR ZA BiH

(Sarajevo/Banja Luka, 23. februar 2018) Agencije Bejtovic Communications i Represent Communications Banja Luka postale su zvanične PR agencije aviokompanije Wizz Air za Bosnu i Hercegovinu. Zajedno sa konzorcijem partnerskih agencija iz Beograda, Zagreba, Podgorice, Tirane i Prištine, agencije će slijedit jedinstvenu komunikaciju strategiju za jugoistočnu Evropu. Glavni cilj svih djelovanja bit će osnaživanje pozicije mađarskog avio prijevoznika na svim tržištima i dodatno približavanje svim korisnicima usluga.

Ena Maglic

Nakon višemjesečnih pregovora i prezentacije naših usluga i kompetencija, sretni smo što počinjemo sa radom. Ovo će sigurno biti veliki izazov kako za nas tako i za partnerske agencije, ali imamo samopouzdanje i povjerenje jedni i druge i sigurni smo da će naš rad klijentu obezbijediti pozitivne povratne efekte za uložen novac“, istakla je Ena Maglić, izvršna direktorica Bejtovic Communications agencije !

Bejtovic Communications Agencija

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)